Agenda

Nov
15

Després de l'èxit de "L'Enginyeria és un grau", l'associació METGEC (Mesa d'Enginyeria Tècnica i de Graduats en Enginyeria de Catalunya) organitza "La Transformació Digital de l'Enginyeria" amb l'objectiu de "reflexionar sobre l'entorn digital de

Nov
18

Presentació del curs:

A l'entrenar la intel·ligència no verbal es desenvolupen de forma sorprenent les habilitats dels professionals de tots els sectors i nivells.

Nov
18

Descripció
Aquest curs va dirigit a responsables directes, titulars d'empreses i diferents empreses participants implicades penal i civilment en un accident laboral.

Els objectius del curs són:

Nov
19

L’ITeC ha afegit a la seva agenda de webinars una nova sessió dedicada a analitzar el complex però alhora essencial tema dels pressupostos. El seminari està programat pel dia 19 de novembre.

Nov
25

El Tour d'Instal·lacions d'Aigua permet durant quatre dies consecutius, 25, 26 i 27 i 28 de novembre de 2019, visitar, entre d'altres, la instal·lació més gran d'Europa per a la producció d'aigua potable de consum humà, la depuradora coberta integrada en el teixi

Palabras clave:
Nov
27

La Comissió de Dones i Igualtat de la Intercol·legial,a la qual pertany el nostre Col·legi, organitzarà el proper dimecres 27 de novembre, a les 18:30h, la jornada “Corresponsabilitat i treball de cura”.

Dic
03

Descripció
L'apartat h de l'article 15 de la LPRL, principis de l'acció preventiva, especifica que, dins de les mesures a realitzar respecte a la prevenció de riscos, cal adoptar mesures que anteposin la protecció col·lectiva a la individual.

Mar
01

Desenvolupat des de 2011 conjuntament entre l'Escola de l'Aigua (Suez) i la Universitat Politècnica de Catalunya, el Màster s'ha convertit en el referent professionalitzador per adquirir competències directives orientades a la presa de decisions, tant des d'un punt de vista tècnic com estratègic.

Mar
23

L'Associació d'Amics de l'Aigua lliurarà els "Premis de l'Aigua" el proper el 23 de març de 2020.

Sep
14

On 14th-17th September 2020, the Churchill College in Cambridge, UK,  will welcome the Resilient Materials 4 Life 2020 (RM4L2020) International Conference on smart biomimetic infrastructure materials.