Agenda

nov.
20

ACTUACIONS DE FONAMENTS ESPECIALS EN ENTORNS INDUSTRIALS DIFÍCILS
 

nov.
21

LEAN SOBRE LA MESA - "la muda" o desperdicio

¿Quieres mejorar la productividad y bienestar laboral en tu oficina? ¿Conoces el sistema de trabajo Lean?

nov.
23

L'Associació Catalana de Perits Judicials i Forenses junt amb l'Associació de Probàtica i Dret Probatori i la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) organitzen el CONGRES INTERNACIONAL DE PERITATGE I PROVA PERICIAL  al Centre d’Estudis Jurídics i formació especialitzada de Barcelona els dies 23 i

nov.
23

L'objectiu del curs és donar a conèixer els principis en els que es basa la formació dels preus en el mercat espanyol, els paràmetres de l'evolució dels mateixos fins al moment actual i avançar els possibles escenaris futurs del mercat d'oferta-demanda.

nov.
25

TALLER: LIDERATGE AMB COACHING
“DIRECCIÓ I CONDUCCIÓ D'EQUIPS DE TREBALL”

nov.
25

El Col·legi d'Enginyers Tècnics d'Obres Públiques de Catalunya y la Universidad Católica de Murcia tienen establecido un convenio para la realización del Curso de Adaptación al Grado en Ingeniería Civil.

des.
13

El balance de sulfuros es una técnica que se emplea para la modelización matemática del sulfuro dentro de las redes de alcantarillado, para de esta manera conocer con detalle cómo y porque se están dando los problemas de olores y corrosión en nuestra red de colectores.

des.
22

Com cada any el Col·legi d’Enginyers d’Obres Públiques de Catalunya vol obsequiar al seus col·legiats amb una agenda per al 2018.

Paraules clau: