Agenda

set.
27

La vigilància de la salut (VS) dels treballadors és una de les activitats de la medicina del treball i una peça bàsica i central de la prevenció de riscos laborals a les empreses.

set.
28

Con el objetivo de estar a la vanguardia de la innovación en el sector de la construcción, la Fundación Laboral de la Construcción  te invita a formarte gratuitamente en nuevos materiales y técnicas constructivas, en una jornada teórico-práctica, de tres horas y

set.
28

Gràcies al conveni signat entre el Col·legi de Camins i el nostre col·legi, els nostres col·legiats podran gaudir dels mateixos descomptes que gaudeixen els col·legiats de Camins.

 

OBJECTIU DEL CURS

set.
29

El fòrum, organitzat per Global Eco Forum en col·laboració amb Forum Vies Mobiles i el CCCB, pretén analitzar i debatre el Futur de la Mobilitat a  les ciutats.

oct.
02

Descripció

L'objectiu del curs és donar a conèixer diversos elements que configuren el sistema de prevenció i seguretat en matèria d'incendis a Catalunya.

oct.
02

El curso de especialista en investigación de aguas subterráneas y suelos contaminados es un curso ONLINE de 14 créditos ECTS, con titulación UB, que se impartirá en castellano, organizado por COLGEOCAT, en colaboración con la Facultad de Geología de la UB

oct.
03

PRESENTACIÓ
Disseny de formigons de retracció compensada. Tractaments d'aplicació de resines en l'àmbit industrial. Consolidació del suport dels paviments.

oct.
03

La Guia PMBOK® (Project Management Body of Knowledge - Norma ANSI/PMI 99-001-2008) publicada pel Project Management Institute (PMI®), recopila i condensa les millors pràctiques del món i proporciona una estructura coherent i un conjunt de conceptes i termes compartits per tots els Gestors de Proj

oct.
05

El proper 5 d’octubre comença la 2a edició del curs Implantació de la metodologia BIM en enginyeries, coorganitzat amb l’Institut de Tecnologia de la Construcció i el Col·legi de Camins.

Paraules clau:
oct.
05

El pròxim 5 d’octubre l’ITeC organitza el Lean Construction Barcelona 2017 al Palau Macaya de Barcelona, una jornada promoguda per Bimetric i l’Institut i que compta amb la col·laboració de la Fundació Obra Social “la Caixa“.

oct.
05

Objetivo de la Jornada
Esta jornada está dirigida a los técnicos y profesionales de la arquitectura, la ingeniería y la
construcción que deseen profundizar en el conocimiento de los materiales galvanizados y sus
aplicaciones industriales.

oct.
05

Jornadas para los profesionales de la arquitectura y construcción en general con  resentaciones prácticas, muestras de productos, material promocional y la oportunidad de establecer contacto personal con los asistentes durante la presentación, la pausa del  café y el aperitivo.

oct.
06

Formació de tècnics especialistes en el disseny, la implantació, el manteniment i millora dels sistemes de gestió integrada de la Qualitat, el Medi Ambient i la Seguretat Laboral.

oct.
07

 

L'Associació de Sobreestants de Catalunya organitza la següent visita tècnica:

VISITA TÈCNICA A LA SAGRADA FAMÍLIA