Agenda

oct.
25

Des de l’arribada d’internet, la societat s’ha vist involucrada en el desenvolupament de noves tecnologies en els àmbits de les telecomunicacions, l’educació i l’entreteniment, i a més ha impulsat necessitats a la població que cada cop més cerquen ésser ateses.

oct.
28

Aprendràs a triar la tecnologia de regeneració més adequada, determinar els paràmetres d'operació més importants del procés i dissenyar un pla analític adient pel control de la qualitat del tractament i de l'aigua regenerada

oct.
28

 

Rafael Capdevila Becerra, professional de reconegut prestigi i amb una llarga experiència en projectes BIM, impartirà un webinar el dia 28 d’octubre a les 16:00 h, després de la introducció de Ferran Bermejo, Director Tècnic de l’ITeC.

oct.
28

Descripció

El curs pretén donar una visió completa del marc legal i tècnic que envolta les activitats.

oct.
29

En aquesta jornada es presentaran els treballs d’elaboració del Pla Director d’Infraestructures 2021-2030 del Sistema Integrat de Mobilitat Metropolitana de Barcelona.

nov.
04

Descripció

El primer objectiu del curs és descriure els tipus de vehicles elèctrics, així com la normativa que especifica les característiques i condicions de funcionament dels punts de càrrega i de la connexió entre la infraestructura i el vehicle.

nov.
05

L’ITeC torna a la dinàmica dels webinars divulgatius. La sessió dedicada al BEDEC, el conjunt de bases de dades amb informació de productes de la construcció està programada pel dia 5 de novembre a les 16:00 h.

nov.
11

Objectiu

  • Donar una formació de caràcter general sobre els procediments judicials i la funció que hi té el perit..

Destinataris

Paraules clau:
nov.
15

Des de la METGEC proposen la jornada “La transformació digital de l’enginyeria” que ha de servir, entre més coses, per reflexionar sobre l’entorn digital de les activitats dels enginyers i treure’n conclusions útils per avançar cap a la inevitable i necessària di

nov.
25

El Tour d'Instal·lacions d'Aigua permet durant quatre dies consecutius, 25, 26 i 27 i 28 de novembre de 2019, visitar, entre d'altres, la instal·lació més gran d'Europa per a la producció d'aigua potable de consum humà, la depuradora coberta integrada en el teixi

Paraules clau:
set.
14

On 14th-17th September 2020, the Churchill College in Cambridge, UK,  will welcome the Resilient Materials 4 Life 2020 (RM4L2020) International Conference on smart biomimetic infrastructure materials.