Agenda

set.
21

Et convidem al nou BIZBARCELONA.
Dos salons en un: BizBarcelona i Saló de l'ocupació -  La millor inspiració i assessorament per fer front els nous reptes.

Paraules clau:
set.
21

 

JORNADA

Primers resultats de l'aplicació de Lean Construction a Espanya

set.
23

Prescripción de sistemas MAPEI con CYPE. Sistemas de aislamiento térmico por el exterior con acabado cerámico de gran y pequeño formato. MAPEI: Mapetherm Tile System y APP Colocación Baldosa Cerámica por Adherencia.

set.
24

Protección frente a la exposición al radón

set.
29

REBUILD 2020 (29 septiembre - 1 octubre | Barcelona) es el evento de innovación para impulsar la edificación que reúne en un showroom exclusivo a más de 100 firmas expositoras presentando sus últimos materiales y soluciones, junto al Congreso Nacional de Arquitec

Paraules clau:
oct.
01

TCQi GMA ja permet compensar la petjada de carboni en tot tipus d’obres. Això és possible gràcies a l’aliança de l’ITeC amb la plataforma de comerç d’emissions, Climatetrade.

oct.
02

La Comissió Europea ha adoptat un ambiciós paquet de noves mesures sobre l'economia circular per ajudar a les empreses i consumidors en la transició a una economia més sòlida i circular, on s'utilitzin recursos d'una manera més sostenible.

oct.
08

La propera sessió Café LEAN, a càrrec de Sergi Mussons, es centrarà en el QRM (Quick Response Manufacturing), una de les estratègies de treball que cal considerar a l’hora de plantejar millores en l’eficiència de l’activitat de les empreses, en aquest cas del

oct.
12

 

NOVA CONVOCATÒRIA DEL MÀSTER ONLINE EN TECNOLOGIA I GESTIÓ DE L’AIGUA (SUEZ-UPC-UOC)

oct.
13

Introducció: Què és el sistema de l’últim planificador?