Agenda

febr.
18

Tu, enginyer o enginyera, disposes d'una formació i unes habilitats que et diferencien de la resta de professionals del teu àmbit.

Has dut a terme projectes complexos d'integració i desenvolupament tecnològic, amb consideracions ambientals, ètiques, socials o econòmiques.

febr.
20

Descripció
El curs es presenta en modalitat semipresencial i consta de 51 hores lectives i 40 hores de treball a casa.

febr.
21

CYPECAD MEP és un programa per al disseny i dimensionament de l’envolupant, la distribució, i les instal·lacions de l’edifici sobre un model 3D integrat amb els diferents elements de l’edifici.

febr.
25

Codi activitat: CB200225B (important indicar en les inscripcions)

Objectius

febr.
27

 

Horario Mañana: Fundamentos para preparar un pliego con metodología BIM

març
01

Desenvolupat des de 2011 conjuntament entre l'Escola de l'Aigua (Suez) i la Universitat Politècnica de Catalunya, el Màster s'ha convertit en el referent professionalitzador per adquirir competències directives orientades a la presa de decisions, tant des d'un punt de vista tècnic com estratègic.

març
07

A Càrrec de Carles Raïmat. Geòleg, Doctor en Enginyeria del Terreny i Empresari.

International Geo-Hazard Project Manager de Geobrugg AG www.geobrugg.com

març
12

Descripció
Per a que les empreses puguin millorar la seva competitivitat, a més de fer créixer les vendes serà necessari saber estructurar i optimitzar els costos.

març
23

L'Associació d'Amics de l'Aigua lliurarà els "Premis de l'Aigua" el proper el 23 de març de 2020.

maig
13

Curs subvencionat adreçat prioritàriament a treballadors/es.

maig
28

L'esdeveniment internacional més rellevant de l'entorn BIM arriba aquest any a la seva 6ª edició (Del 27 al 29 de Maig) i ho fa amb un format encara més atractiu i una ubicació privilegiada: al World Trade Center (WTC) de Barcelona, ​​a pocs metres del centre neuràlgic de la ciutat.

Paraules clau:
set.
14

On 14th-17th September 2020, the Churchill College in Cambridge, UK,  will welcome the Resilient Materials 4 Life 2020 (RM4L2020) International Conference on smart biomimetic infrastructure materials.