Noticias

Des de l'ITeC sabem que tant el sector com la societat està passant per moments difícils, volem posar el nostra gra de sorra per intentar ajudar (en la línia de la Fundació sense afany de lucre que sóm).
És per això que hem creat les setmanes blaves. Durant aquesta setmana i la vinent, tothom podrà disposar d'un descompte del 20% de la majoria dels nostres productes.
Entra a la botiga de la web per a més informació!
 

El Ministeri d'Industria realitza la consulta pública prèvia a l’elaboració del projecte de Reial decret pel qual s’aprova el Reglament tècnic de distribució i utilització de combustibles gasosos, amb l’objectiu de recaptar l’opinió de ciutadans, organitzacions i associacions abans de l’elaboració del esmentat projecte normatiu.

L’objectiu d’aquesta nova norma és la millora de la reglamentació d’instal·lacions de combustibles gasosos...

Leer más
  • El document l’ha elaborat el Grup de Treball que el Departament d’Empresa i Coneixement va impulsar el novembre de l’any passat amb el món local i els agents econòmics amb l’objectiu d’optimitzar els terminis de concessió de permisos, llicències i autoritzacions per a realitzar determinades activitats econòmiques i pal·liar els efectes de l’aturada administrativa decretada durant l’estat d’alarma de l’any passat, que va agreujar el retard d’aquests procediments

  • El Pla d’actuacions, coordinat per l’Oficina de Gestió Empresa (OGE), identifica els procediments...

Leer más

El Reglament d’Instal·lacions Tèrmica en els Edificis (RITE), aprovat pel Reial Decret 1027/2007 ha estat modificat mitjançant  el Reial Decret 178/2021, de 23-03-2021 publicat en el BOE.Nº 71. 24-03-2021. 

L’actualització del RITE, que fixa les exigències d’eficiència energètica i seguretat que han de complir les instal·lacions tèrmiques en edificis, contribuirà a assolir els objectius climàtics establerts en el Pla Nacional Integrat d’Energia i Clima 2021-2030 (PNIEC), en...

Leer más

El Tribunal superior de Justicia de Madrid ha dictado 3 sentencias a favor de que los ITOPs puedan realizar Informes de Evaluación de Edificios de viviendas (ITE's).

Desde hace varios años y debido a unas sentencias del Tribunal Supremo que indicaban que las Inspecciones Técnicas de Edificios de uso residencial debían ser suscritas por profesionales de la Arquitectura o de la Arquitectura Técnica, hemos visto como numerosas administraciones negaban la capacidad de nuestros colegiados para llevar a cabo tanto ITEs como informes de Evaluación de Edificios.

...

Leer más

Esta consulta pública tiene como objeto la protección de la salud de la población a través de la prevención y control de la legionelosis mediante la adopción de medidas higiénico-sanitarias en aquellas instalaciones que utilicen agua en las que la Legionella es capaz de proliferar y diseminarse a través de aerosoles y la exposición de las personas a los mismos.

El plazo límite de presentación de alegaciones, observaciones o sugerencias finaliza el 15 de marzo...

Leer más

De acuerdo con el artículo 22.2 de nuestros Estatutos, se convoca la ASAMBLEA GENERAL ORDINARIA del Colegio de Ingenieros Técnicos de Obras Públicas de Cataluña.

La Asamblea se realizará online, a través de la plataforma Zoom, el viernes 26 de marzo a las 16.00h en primera convocatoria y a las 16.30h, en segunda convocatoria.

Enlace Zoom

En el siguiente enlace os podéis descargar ...

Leer más
  • El programa metropolità, enguany centrat a abordar l’emergència climàtica, arrenca amb un vídeo i presenta una edició adaptada a la pandèmia

La temperatura global de la Terra ha augmentat 0,76 °C en l’últim segle. A Catalunya, l’impacte encara ha estat més acusat, ja que la temperatura mitjana anual ha augmentat gairebé 1,8 °C en els últims 70 anys. l’escalfament global s’ha començat a tractar com una emergència climàtica.

Per abordar l’emergència climàtica, cal la implicació dels agents públics i privats d’arreu, a més d’adoptar compromisos ferms...

Leer más

L’alcaldessa de Sitges, Aurora Carbonell, és la nova presidenta de l’Associació de municipis per la Mobilitat i el Transport Urbà (AMTU), després d’haver estat escollida pel 86% dels vots  dels representants de l’Assemblea General, que va tenir lloc el 18 de desembre, de forma telemàtica.

Aurora Carbonell, ha expressat que “és un orgull molt gran ser la primera dona que presideix una entitat de l’àmbit de la mobilitat, com és l’AMTU”  i ha recordat que Sitges és un dels municipis...

Leer más

La mayoría de los materiales de construcción son incompatibles con bajas temperaturas, especialmente si las temperaturas bajan de los cero grados.

En condiciones normales, la temperatura mínima requerida para los productos es de más de 5ºC. En base a estos requerimientos ¿cómo podemos reparar en zonas donde las temperaturas sean muy bajas, o en general en invierno, y sobre todo si se necesita una rápida puesta en uso de la zona reparada?

Tanto si tenemos que fijar una señal de tráfico, reparar un pavimento o carretera de hormigón, o desapuntalar una estructura, la baja...

Leer más

Páginas

Suscribirse a Noticias