reunió

Reunió Degans Col·legis Tècnics amb Secretariat d'Universitats i Recerca de la Generalitat

El degà del CETOP, Sr. Xavier Font, va assistir a la reunió amb Arcadi Navarro, secretari d’Universitats i Recerca, i la resta de degans dels Col·legis d’Enginyeria Tècnica, per expressar el malestar i demanar la seva intervenció davant el fet que el decret d'equivalència de títols promogut pel Ministeri d’Educació inclou una excepció que impedeix als enginyers tècnics accedir a convocatòries de categoria A1 en organismes públics.

Reunió CETOP-BIM ACADEMY-EIVP

El passat dia 24 de novembre el Cap de Comunicació del CETOP, Gerard Estanyol, acompanyat de l’Ignasi Pérez Arnal, director de Bim Academy i director de continguts del BIM European Summit BCN2016, es van reunir a París a la seu de l’EIVP, École des Ingénieurs de la Ville de Paris, amb l’Emmanuel Natschitz, cap de l’Àrea de Formació de l’EIVP i amb Louis Demilecamps, president del programa MINND, programa del govern francès que regula la implantació de la metodologia BIM en els projectes d’enginyeria civil.

Reunió del CETOP amb el Conseller de Cultura de la Generalitat

L’any 1999, les institucions polítiques del país van començar a plantejar la necessitat de crear un Museu de l’Arquitectura català. En renovades ocasions, en funció de les diferents opcions polítiques governants en aquestes institucions, la idea ha anat agafant formes fins que darrerament la Conselleria de Cultura de la Generalitat, de la ma del seu Conseller Honorable Sr. Ferran Mascarell, ha decidit posar noms i cognoms als esforços dedicats per crear el Museu d’Arquitectura i Urbanisme de Catalunya.

Reunió de la Sectorial d’Enginyeria, Arquitectura i Tècnica de la Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya

El passat 18 de maig de 2015, el delegat de Barcelona, Fèlix Belmar, va assistir en representació del Col·legi d’Enginyers Tècnics d’Obres Públiques de Catalunya, a la reunió de la Sectorial d’Enginyeria, Arquitectura i Tècnica de la Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya, en la qual es va plantejar la proposta de realitzar un congrés d’Intercol·legial.

Reunió de l'Escola de Camins amb el CETOP

 

El dimarts 28 d’abril, va tenir lloc una trobada entre representacions de l’Escola de Camins de l’UPC i del CETOP. Per part de l’escola van ser presents el director Sebastià Olivella, en José Turmo, Sots director Cap d'Estudis d'Enginyeria de la Construcció, i Paloma Feliu, Coordinadora de Construcció de la Delegació d’Alumnes. El degà Xavier Font, la directora Eva Fdez. de Sevilla i el cap de comunicació Gerard Estanyol representaven al CETOP.

Reunió dels Col·legis d'Enginyeria Tècnica i de Grau amb el Conseller de Justícia

 

El passat dia 22 d'abril, va tenir lloc a la seu del Col·legi d'Enginyers Tècnics Agrícoles i Pèrits Agrícoles de Catalunya, la reunió de la mesa de l'Enginyeria Tècnica i de Graus en Enginyeria de Catalunya (METGEC).

En aquesta ocasió, van assistir, el Conseller de Justícia, Hble. Sr. Germà Gordó i el Director de Dret i d'Entitats Jurídiques, el Sr. Santiago Ballester.

Assistència del CETOP a la reunió del Grup de Treball GT-32 sobre senyalització

Aquest dimarts 2 de desembre el CETOP va assistir a la reunió del Grup de Treball GT-32 sobre senyalització.

En ella es van tractar els següents aspectes:

- Distribució de la nota tècnica sobre l’aplicació a nivell de disseny de la nova norma 8.1 IC de senyalització vertical de la Instrucció de carreteres aprovada pel Ministeri de Foment a la xarxa de carreteres de la Generalitat de Catalunya; entre d’altres, s’estableix com a únic tipus de lletra el CCRIGE i queda abolit el tipus Autopista.

Reunió de Col·legis i Associacions Professionals

El dia 2 d'octubre, el CETOP va participar a la trobada de Col·legis i Associacions Professionals que va organitzar el Banc Sabadell a l'Auditori Torre Banc Sabadell. 

La Sra. Conxa Oliu i Creus, directora general de Sabadell Professional, va donar la benvinguda als assistents i va reafirmar el compromís del Banc Sabadell amb els professionals que són el motor de l'economia del país i que estan integrats en els diferents col·legis i associacions.

Pàgines

Subscriure a RSS - reunió