Notícies

El próximo 14 de Julio, conforme al artículo 46.2 del Reglamento General del Colegio de Ingenieros Técnicos de Obras Públicas, se convocan elecciones para los cargos del Consejo.

CANDIDATURAS PRESENTADAS

Candidaturas aceptadas por la junta electoral para las elecciones a cargos del Consejo (también podréis descargar la papeleta):

  • Candidatura encabezada por...
Llegiu-ne més

Forma't en el Postgrau d'Economia Circular i aprèn tot el que has de saber

Sessió informativa: 3a edició del Postgrau d'Economia circular: Com transformar residus en recursos
Aquesta sesió anirà a càrrec de Xavier Elias, director del Postgrau d'Economia Circular

DATA 17 Juny  HORA 18:30 

Inscriu...

Llegiu-ne més

El passat divendres 23 de maig de 2021 es va publicar al BOE la Llei 7/2021, de 20 de maig, de canvi climàtic i transició energètica.

En aquesta nova llei, s’estableixen diversos objectius mínims nacionals per l’any 2030:

  • Reducció de les emissions de gasos d’efecte hivernacle en, al menys, un 23% respecte de l’any 1990.
  • Assolir una implantació d’energies d’origen renovable en el consum d’energia final de, com a mínim un...
Llegiu-ne més

Durant la setmana del 24 al 30 de juny, l'ITEC redueix a la meitat el cost d'alguns dels seus cursos però conservant tot el seu coneixement.

En el següent enllaç trobaràs tots els cursos que tenen actualment disponibles.

 

Només has d'identificar-te amb el teu usuari i contrasenya!

Si mai has entrat o no recordes la teva contrasenya, sol·licita una nova contrasenya, introduint la teva direcció de correu electrònic. A continuació rebràs un email amb una URL que caduca en 24h (si no el reps, mira a la safata de spam) i  introdueixes la nova contrasenya.

Anima't i tingues actualitzat les teves dades personals, professionals.. i no t'oblidis de la fotografia!!

* Si pagues les teves quotes col·legials al CITOP, entra al següent...

Llegiu-ne més

Vols saber quins són els avantatges de col·legiar-te al CETOP?
Col·legia't i forma part d'una organització que agrupa més de 1.300 companys, i que estarà sempre al teu costat per defensar els teus interessos i buscar noves oportunitats per als Enginyers Tècnics d'Obres Públiques i Graduats en Enginyeria Civil.
En el següent enllaç veuràs tots els avantatges de la col·legiació.

...

Llegiu-ne més

En les Professional Engineer Series coneixeràs casos d'èxit de professionals que ja estan utilitzant la certificació en el seu dia a dia. Comptem amb experts i responsables de la gestió d'equips d'enginyeria en organitzacions de referència que ens explicaran com avaluen les competències i com els ajuda en la seva tasca, la certificació internacional Professional Engineer. A més, comptarem amb enginyers que desenvolupen projectes internacionals d'enginyeria i que explicaran com treuen rèdit de la certificació Professional Engineer.

Alguns conceptes que tractarem:...

Llegiu-ne més

El Col·legi posa a disposició dels seus col·legiats el Liweb. Es tracta d'una aplicació web que facilita de forma àgil la gestió informàtica del Llibre d’incidències, i que permetrà la substitució gradual de l’actual Llibre d’incidències en paper.

Segons prescripcions del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies a l’obra, només es podrà fer servir un model de Llibre d’incidències, paper o digital (Liweb). El coordinador de Seguretat i Salut (o Direcció Facultativa si s'escau) decidirà segons les característiques i medis de l’obra, si utilitzarà un o l’altre.

...

Llegiu-ne més

Investigadors del Departament d’Enginyeria Civil i Ambiental de la UPC, vinculat a l’Escola de Camins de Barcelona, lideren un dels workpackages del projecte europeu ASHVIN, una iniciativa que té com a objectiu utilitzar la tecnologia digital twin (bessons digitals) per fer una indústria europea de la construcció més eficient, fiable i segura.

Els bessons digitals (digital twins) són rèpliques virtuals d’objectes o processos que simulen el comportament dels seus homòlegs reals en temps real. Els beneficis d’aquesta...

Llegiu-ne més

EL PEPNAT, REDACTAT I APROVAT PROVISIONALMENT PER L’AMB, ÉS RATIFICAT DEFINITIVAMENT PER LA GENERALITAT DE CATALUNYA  

  • El PEPNat és el Pla especial de protecció del medi natural i del paisatge del Parc Natural de la Serra de Collserola 
  • El Pla ha estat redactat i tramitat fins a l’aprovació provisional per l’AMB, el 30 d'abril del 2019, en un marc de governança i de consens molt ampli 
  • El Pla, que vol garantir la màxima protecció i conservació d’un espai natural de gran rellevància, proposa un augment dels espais lliures i projecta una nova...
Llegiu-ne més

Pàgines

Subscriure a Notícies