Notícies

"Queremos ofrecer un BBConstrumat donde la innovación vuelva a ser protagonista"

Barcelona Building Construmat (BBConstrumat), el salón de la construcción de Fira de Barcelona, celebra en 2019 su cuarenta aniversario. Desde su primera edición, en 1979, hasta la vigésimo primera, que tendrá lugar del 14 al 17 de mayo del año próximo en el recinto de Gran Vía, el certamen ha mostrado la importancia del sector de la construcción, fundamental para la economía española. En esta entrevista, la directora de BBConstrumat, Ione Ruete, avanza cómo será la edición del año que...
Llegiu-ne més

Els 14 col·legis d’enginyers catalans, agrupats sota la METGEC, han organitzat per primera vegada un acte conjunt per reflexionar sobre la professió i denuncien la confusió creada pel Pla Bolonya, deu anys després de la seva implantació.

Ja fa deu anys que es va implantar el Pla Bolonya i no s’ha aconseguit homogeneïtzar els títols, ni assolir l’homologació que havia de facilitar la mobilitat dels enginyers a nivell europeu, les empreses i l’administració segueixen convocant places laborals en base a l’antiga diferenciació entre “tècnics” i “superiors”, hi ha confusió en les...

Llegiu-ne més

El proper 29 de novembre, a les 17h, tindrà lloc al Col·legi d’Aparelladors de Barcelona (carrer Bon Pastor, 5, sala d’actes), una sessió de presentació dels nous plecs de clàusules dels concursos de serveis tècnics, adaptats a la Llei de contractes del sector públic vigent, a càrrec d’Infraestructures.cat.

Aquesta sessió té com a objectiu difondre les novetats dels plecs de les licitacions d’Infraestructures.cat i la interpretació pràctica de la recent Llei de contractes del sector públic.

Els col·legiats que es vulguin inscriure ho han de fer a través de la ...

Llegiu-ne més

Ja es troba disponible l’actualització i ampliació del banc de preus i plecs per al manteniment de les estructures vials i espais urbans singulars de la Ciutat de Barcelona 2018-2022 de l’Ajuntament de Barcelona que va entrar en vigor l’1 de setembre d’aquest any.

La revisió del banc ha consistit en actualitzar els preus de referència, els plecs de les condicions tècniques i les dades ambientals dels indicadors de cost energètic, emissió de CO2 i residus, així com la repercussió de la normativa vigent....

Llegiu-ne més

Jueves 29 de noviembre, de 17h a 17:45h

Te contamos qué tienes que hacer para convertirte en un Ingeniero experto acreditado

Francesc González, el director de la AQPE y reconocido en el ámbito del desarrollo profesional de equipos de ingeniería, te contará todo lo que tienes que hacer para acreditar tu experiencia profesional y empezar a formar parte de la comunidad internacional de Professional Engineers.

Conocerás como puedes:

  • incrementar el valor de tu experiencia profesional,
  • demostrar oficialmente toda tu experiencia y...
Llegiu-ne més

El Col·legi d’Enginyers d’Obres Públiques col·labora amb Future Industry Congress.

Aquest congrés, sobre la indústria avançada, digital i connectada, està organitzat per Eurecat i tindrà lloc el proper 27 de novembre novembre a l’Espai Bital de l’Hospitalet (Barcelona).

Aquesta 3a edició del Future Industry Congress s’estructurarà en 2 blocs (veure programa 2018...

Llegiu-ne més

L’Agencia de Qualificació dels Professionals de l’Enginyeria -AQPE-, a la qual pertany el nostre Col·legi, ha establert la certificació Professional Engineer per a reconèixer l’experiència, formació i habilitats dels enginyers i enginyeres.

Aquesta certificació identifica als millors enginyers facilita la mobilitat internacional dels professionals de l’enginyeria dels enginyers i et permet ser reconegut per entitats locals, nacionals i internacionals.

EL procés de certificació valida la teva titulació, formació, experiència i habilitats professionals.

... Llegiu-ne més
  • La empresa multinacional dedicada al espacio de baño es una de las precursoras a nivel mundial en el uso de esta metodología y en la digitalización de sus productos para ser incluidos en el catálogo BIM

  • Los países nórdicos y Finlandia serán los invitados a la próxima edición de la European BIM Summit

  • El certamen está organizado por el Colegio de Aparejadores junto con BIM Academy y Building Smart

Por quinto año consecutivo, la empresa Roca será la...

Llegiu-ne més

El 25 y 26 de octubre, ZWSPAIN estuvo presentando ZWCAD y ZWCAD MAP durante la celebración del CIM 2018 – IV Congreso Nacional de Ingeniería Municipal organizado por nuestro colegio.

Intercambiamos conocimientos y experiencias con los profesionales del sector e, incluso, modelos de éxito en los que ZWCAD ayudó a optimizar flujos de trabajo y reducir costes.

ZWCAD le ofrece Licencias permanentes, cumpliendo la Ley del Software, sin suscripciones...

Llegiu-ne més

Enguany es celebra el 25 aniversari de l’inici del Dia Mundial en Memòria de les Víctimes de Trànsit i P(A)T (Asociación Española de Prevención de Accidentes de Tráfico) conjuntament amb la Federació Europea de Víctimes de la Carretera, organitzen un acte de commemoració d’aquest dia tant important per retre homenatge a totes les víctimes de trànsit, donar visibilitat a la magnitud del greu problema de salut pública que suposen els sinistres de trànsit i reconèixer la feina de tots aquells que...

Llegiu-ne més

Pàgines

Subscriure a Notícies