Notícies

L'Associació d'Amics de l'Aigua lliurarà els "Premis de l'Aigua" el proper el 23 de març de 2020.

L'Associació Catalana d'Amics de l'Aigua lliura cada any, amb motiu de les celebracions del Dia Mundial de l'Aigua, els Premis de l'Aigua, amb els que es pretén estimular, de forma no dinerària, totes aquelles iniciatives, actuacions o trajectòries que tinguin quelcom a veure amb la nostra voluntat de millorar la relació de la població catalana amb l'aigua i el seu entorn natural.

En aquest sentit, s'inicia un procés de consulta entre tots els nostres socis, amb l'objectiu...

Llegiu-ne més

Us informem que, a partir d'avui, està disponible al Portal Jurídic de la Generalitat el Codi de contractació pública a Catalunya.

Aquest Codi, elaborat en col·laboració amb el Gabinet Jurídic de la Generalitat de Catalunya i editat pel DOGC, agrupa en format digital tota la normativa sobre contractació pública vigent, tant europea com estatal i catalana, i les afectacions que han sofert, permanentment actualitzada.

[+] Info

Infocentre, blog de normativa del Col·legi d’Enginyers Industrials ens informa que:

El Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme sotmet a consulta pública el Projecte de Reial Decret que aprova el Reglament d’eficiència energètica d’instal•lacions d’enllumenat exterior i les seves instruccions tècniques complementàries.

Els objectius del nou projecte és millorar l’eficiència i estalvi energètic, disminuir les emissions de gasos d’efecte hivernacle, limitar la resplendor lluminosa nocturna o...

Llegiu-ne més

Com cada any el Col·legi d’Enginyers d’Obres Públiques de Catalunya vol obsequiar al seus col·legiats amb una agenda per al 2020.

Si esteu interessats en obtenir-la, només cal que ens envieu un mail al Col·legi indicant el vostre nom i cognoms.

L'agenda és una de les moltes avantatges que podeu tenir si les vostres quotes estan domiciliades al CETOPSi vols saber quines altres avantatges hi han, cliqueu al següent...

Llegiu-ne més

Els col·legis professionals d’enginyeria tècnica i de graduats en enginyeria de Catalunya (METGEC) preparen una destacada jornada pel 15 de novembre on l’objectiu és “reflexionar sobre l’entorn digital de les activitats dels enginyers i treure’n conclusions útils per avançar cap a la inevitable i necessària digitalització”.

PROGRAMA

  • A les 10 h. Miquel Darnés, president de la METGEC; i Xavier Font, vicepresident, donaran la benvinguda als assistents. Raúl Fuentes, especialista en enginyeria digital de...
Llegiu-ne més

Durant les últimes dècades, el món ha desenvolupat una forta concentració de la població a les zones urbanes i es preveu que aquesta concentració vagi en augment.

En el cas de Catalunya, gairebé el 80% de la població viu a municipis de més de 10.000 habitants.

Les ciutats i entorns urbans s'han convertit no només en el lloc on viu la majoria de la població mundial, sinó també en espais d'oportunitat però, la concentració urbana produeix un seguit de reptes tant a l'àmbit social com a ambiental. L'empitjorament de la qualitat...

Llegiu-ne més

Si pertanys al Col·legi i tens domiciliades les teves quotes a Catalunya gaudiràs de moltes avantatges.

Et quedaràs sense elles?

  • Tracte directe i personal
  • Formació presencial
  • Defensa dels interessos professionals dels col·legiats davant de les administracions locals
  • Assegurança de Responsabilitat civil gratuïta amb una cobertura fins a 50.000€
  • Assessorament professional i laboral
  • Certificació professional (AQPE- Agència Qualificació Professional de l’Enginyeria)
  • Descomptes i ofertes amb...
Llegiu-ne més

El Col·legi amplia l'horari d'atenció al públic a partir del proper dilluns dia 21 d'octubre.

Ens podreu trobar de Dilluns a Divendres de 8:30h a 14:30h, i les tardes dels Dimarts de 15:30h a 18h.

 

Voldríem demanar-te dos minuts del teu temps perquè emplenis aquesta enquesta anònima per conèixer l'enginyer d'avui.

El Col·legi està preparant una jornada sobre la transformació digital i necessitem conèixer l’enginyer d’avui. Durant la jornada comunicarem els resultats, però ara és important que el mostreig sigui el més ampli possible.

La jornada “...

Llegiu-ne més

El 14 d’octubre, dia en que s’ha fet pública la sentència del “procés”, més de 150 entitats i organitzacions de la societat civil, entre les que es troba la Junta de Govern del Col·legi, han signat un manifest de rebuig a la sentència on es denuncien les “conseqüències greus que aquesta té sobre els drets polítics de la ciutadania i els drets de manifestació, d’expressió, de lliure associació i de dissidència política, suposant un retrocés per la qualitat democràtica de la nostra societat”.

El manifest es va presentar el 14 d'octubre a les 13.30 h a...

Llegiu-ne més

Pàgines

Subscriure a Notícies