Esteu aquí

Reunió dels Col·legis d'Enginyeria Tècnica i de Grau amb el Conseller de Justícia

 

El passat dia 22 d'abril, va tenir lloc a la seu del Col·legi d'Enginyers Tècnics Agrícoles i Pèrits Agrícoles de Catalunya, la reunió de la mesa de l'Enginyeria Tècnica i de Graus en Enginyeria de Catalunya (METGEC).

En aquesta ocasió, van assistir, el Conseller de Justícia, Hble. Sr. Germà Gordó i el Director de Dret i d'Entitats Jurídiques, el Sr. Santiago Ballester.

Es van tractar temes relacionats amb l'exercici de la professió, la situació en que es troba la Llei de Col·legis Professionals Catalana, la Llei de Col·legis a nivell estatal, el model de graus (3+2 o 4+1), la titulació de graus en l'administració pública i concursos públics i la possible fusió dels Col·legis Professionals.

En definitiva, es va mantenir una conversa molt profitosa i interessant, que ha derivat en una altra futura trobada, en aquesta ocasió amb el Responsable d'Universitats, el Sr. Castellà.

Cal que, els Col·legis Professionals, l'Administració i la Universitat, s'escoltin i parlin per poder tenir una relació més eficient i productiva.