Barcelona

Jornada: Com reduir la contaminació de Barcelona? Altres actuacions després de l'aplicació ZBE (24/02)

Dates: 
Dimecres, 24 de febrer de 2021
Horari: 
A les 18 h
Lloc: 
online per videconferència

La recent publicació en The Lancet Planet Health posiciona a la ciutat de Barcelona i la seva àrea metropolitana en sisena posició del rànquing de les ciutats europees amb major mortalitat atribuïble al diòxid de nitrogen (NO2).

Surt a licitació la redacció dels projectes de la remodelació integral del Tramvia Blau

El contractista dissenyarà la urbanització de l'avinguda Tibidabo i les places Kennedy i Doctor Andreu, la reforma de la cotxera i la rehabilitació dels vehicles històrics

Continua el procés de licitació de la redacció dels projectes per rehabilitar completament el Tramvia Blau perquè estigui en condicions de tornar a circular amb seguretat. Es tracta d’un pas necessari per a la recuperació de l’emblemàtic sistema de transport de l’avinguda Tibidabo que impulsen TMB i l’Ajuntament de Barcelona.

Nou web "Barcelona pel Clima"

El canvi climàtic és una realitat i està ocasionat per l’ésser humà. Ja tenim evidències dels seus impactes i cal actuar per a fer-hi front.

Els efectes del canvi climàtic podrien presentar riscos en termes de salut i benestar de les persones (onades de calor), de seguretat (garantia de subministrament d’aigua i d’energia, vulnerabilitat de les infraestructures, risc d’incendis..) i en l’entorn natural que cal preveure i prevenir a nivell global.

Instrucció tècnica de túnels viaris urbans de la ciutat de Barcelona, que regula les condicions que han de complir els túnels viaris de la ciutat per tal de garantir la seguretat de les persones, del medi ambient i de les mateixes infraestructures

Any : 
2016

Esta instrucción técnica es el marco normativo que regula las condiciones necesarias para garantizar un nivel suficiente de seguridad a las personas usuarias en túneles del municipio de Barcelona mediante el establecimiento de requisitos mínimos que deben cumplir estas infraestructuras, con el fin de prevenir situaciones críticas que puedan poner en peligro la vida humana, el medio ambiente y las propias estructuras, así como proteger a personas usuarias en el caso en que se producen algunas de las citadas situaciones.

Voleu saber com son les propostes per remodelació de l’accés a Barcelona per la b-23?

L’AMB i els ajuntaments afectats han presentat en societat les propostes per a una nova ordenació de la B-23 entre Sant Joan Despí i l’Av. Diagonal.

Avui, 19 de març del 2015, s'ha celebrat, a Sant Joan Despí, una reunió que ha acabat amb un acord d'àmbit metropolità per tirar endavant el projecte d'actuació urbanística sobre l'autopista B-23, per tal de premetre'n la connexió amb l'Avinguda Diagonal i humanitzar l'espai, permetent-hi el trànsit de vianants, bicicletes i transport públic.

TYPSA necessita un enginyer d'Obres Públiques

Emplaçament laboral: 
Barcelona i estranger

TYPSA selecciona un Enginyer Tècnic d'’Obres Públiques per a treballar a un projecte a l'’estranger.

Si aquesta oferta indica que he d’enviar el meu CV al Col·legi, el fet d’enviar-ho implica que:

Autoritzo al Col·legi a remetre les meves dades, incloent el meu Currículum i la resta de documents annexos, a l’empresa que oferta aquesta vacant. Un cop s’hagi fet la tramesa, sol·licito que aquests documents siguin eliminats dels sistemes del Col·legi.

Ingeniero Obra Civil

Emplaçament laboral: 
Barcelona

Importante empresa multinacional del sector de la Construcción con central en Argelia requiere para su sede en Barcelona un Ingeniero de Obra

Si aquesta oferta indica que he d’enviar el meu CV al Col·legi, el fet d’enviar-ho implica que:

Autoritzo al Col·legi a remetre les meves dades, incloent el meu Currículum i la resta de documents annexos, a l’empresa que oferta aquesta vacant. Un cop s’hagi fet la tramesa, sol·licito que aquests documents siguin eliminats dels sistemes del Col·legi.

Pàgines

Subscriure a RSS - Barcelona