explotació

Curs de Gestió i Explotació d'Infraestructures Portuàries

Dates: 
del 25 de setembre fins a l'11 de desembre
Horari: 
dimecres, 16 a 20 hores
Lloc: 
seu Col·legi Camins, C/Els Vergós 16 - Barcelona
Preu: 
Tarifa general: 1.195€ Col·legiats i precol·legiats: 695€

El Col·legi d'Enginyers de Camins, Canals i Ports de Catalunya, amb la col·laboració del Port de Barcelona, organitza la 2a edició del curs Gestió i explotació d’infraestructures portuàries que tindrà lloc tots els dimecres, del 25 de setembre a l’11 de desembre de 2019, de 16 a 20 hores al Col·legi d’Enginyers de Camins (48 hores lectives)

Fracking. Tècnica d’explotació de petroli i gas natural

Dates: 
El 25 de novembre de 2015
Horari: 
De 18:30 a 20:00 hores
Lloc: 
Col•legi d’enginyers Graduats i Enginyers tècnics industrials de Girona
Preu: 
Gratuït

La Taula de l’Enginyeria de les Comarques Gironines, sensible amb tots aquells temes que afecten a la societat i entorn gironí, ha organitzat la jornada pel 25 de novembre, Fracking. Tècnica d’explotació de petroli i gas natural, impartida per Enric Viñals, Facultatiu de Mines i Diplomat en Hidrologia Subterrània. Col·legiat al Col·legi d’Enginyers Tècnics de Mines i membre de la International Association of Hydrogeologists (IAH).

PROGRAMA

EL PETROLI I GAS NATURAL

Assistència tècnica a l'ATM en el procés de seguiment, inspecció i control del manteniment i la qualitat de l'explotació de les xarxes tramviaires, i assessorament per al seguiment econòmic, per a futures ampliacions i per a la gestió contractual

Sense definir
Subscriure a RSS - explotació