Agenda

abr.
07

WEBINAR: Certifica't des de casa

 

abr.
08

L’eina més completa per a mesuraments, pressupostos, certificacions, plecs de condicions; i manual d’ús i manteniment de l’edifici. A més de les prestacions d’Arquímedes que es descriuen en aquesta pàgina, disposa d’un manual "online" al qual pot accedir de manera completament gratuïta.

abr.
17

Vist l'èxit de la 1a Setmana dels Webinars #joemquedoacasa, amb més de 3000 inscrits, des de la Fundació ITeC han decidit organitzar una 2a setmana per ajudar a tots els professionals del sector a que els dies se'ls facin més amens i es puguin seguir formant.

Paraules clau:
abr.
20

Sessions en directe, webinars i càpsules vídeo vigents per als Col·legis de la Intercol·legial:

maig
13

Curs subvencionat adreçat prioritàriament a treballadors/es.

maig
28

L'esdeveniment internacional més rellevant de l'entorn BIM arriba aquest any a la seva 6ª edició (Del 27 al 29 de Maig) i ho fa amb un format encara més atractiu i una ubicació privilegiada: al World Trade Center (WTC) de Barcelona, ​​a pocs metres del centre neuràlgic de la ciutat.

Paraules clau:
set.
14

On 14th-17th September 2020, the Churchill College in Cambridge, UK,  will welcome the Resilient Materials 4 Life 2020 (RM4L2020) International Conference on smart biomimetic infrastructure materials.

set.
21

 

JORNADA

Primers resultats de l'aplicació de Lean Construction a Espanya