Agenda

Abr
02

El nou Manual de Reforç Estructural Mapei conté les principals tecnologies de reforç, especificant per a cadascuna d'elles els camps d'aplicació, els avantatges i l'experimentació científica que les acompanya.

Abr
03

Cype proposa diferents cursos online per la setmana que ve:

Dilluns 30 de març, de 10h a 11:30h

Curs d´iniciació al BIMServer.Center

Abr
03

L’ITeC ha organitzat una setmana de webinars totalment gratuïts per a fer-te els dies més amens. Pot ser un bon moment per a ampliar coneixements i créixer professionalment.

Abr
06

El Col·legi d'Enginyers Tècnics d'Obres Públiques de Catalunya organitza pels seus col·legiats el curs de Formació Bàsica en Gestió de Models BIM, tenint en compte que són els enginyers civils els qui participen de forma activa en totes les fases d’un projecte: d

Abr
06

Más de 12 técnicos del departamento de desarrollo, trabajando desde sus casas, mostrarán algunas de las herramientas más avanzadas del mercado, compartiendo modelos digitales y resultados en tiempo real a través de la plataforma BIMserver.center.

Mayo
13

Curs subvencionat adreçat prioritàriament a treballadors/es.

Mayo
28

El evento internacional más relevante del entorno BIM alcanza este año su 6ª edición (Del 27 al 29 de Mayo) y lo hace con un formato aún más atractivo y una ubicación privilegiada: el World Trade Center (WTC) de Barcelona, a pocos metros

Palabras clave:
Sep
14

On 14th-17th September 2020, the Churchill College in Cambridge, UK,  will welcome the Resilient Materials 4 Life 2020 (RM4L2020) International Conference on smart biomimetic infrastructure materials.

Sep
21

 

JORNADA

Primers resultats de l'aplicació de Lean Construction a Espanya