News

El passat divendres dia 13 de maig l'ECCAT va col·laborar en un exercici pràctic universitari d'Incidents de Múltiples Víctimes organitzat per l’Institut d’Estudis Mèdics (IEM) i la Universitat Ramon Llull. L'exercici va consistit en simular situacions d’emergència amb més d’una víctima implicada i que els estudiants de medicina, infermeria i tècnics d’emergències van haver d’atendre. 

Es tracta del simulacre pràctic més important i multitudinari que es realitza a Catalunya, i un dels més grans d’Espanya. Un exercici universitari, on es mobilitzen...

Read more

Poliureas disponibles en el portfolio de Master Builders Solutions

 • Membranas de Poliurea MasterSeal de Master Builders Solutions
  • El catálogo de Master Builders Solutions ofrece una gama completa de productos de poliurea para su uso en aplicaciones de impermeabilización y protección

FORMACIÓ ITeC 

Troba el teu curs

Fins al 15 de maig, reduïm el cost de tots nostres els cursos. 

Visita la botiga i tria la teva formació.

Defectos más comunes sobre pavimentos de hormigón

 • Soluciones a la  problemática que representan los pavimentos de hormigón.
  • Se debe conocer la naturaleza del soporte antes de empezar a trabajar ya que este condicionará en gran medida el resultado. Una vez conocido, se realizarán los tratamientos mecánicos adecuados al revestimiento que se vaya a implementar.

El Col·legi signa un conveni de col·laboració amb ACEDIS Formación Business School

ACEDIS és una entitat que busca un significatiu aprenentatge als seus cursos establint una sèrie de controls que permeten verificar que el material didàctic és de profit per a l'alumnat.

Les accions formatives del conveni són en modalitat en línia (e-learning o teleformació) a través de la seva plataforma formativa: el campus virtual ACEDIS garanteix disposar d'un...

Read more

Nova planta per la valorització de residus  a Barberà del Vallès

 • L'empresa del grup Sorigué especialitzada en serveis ambientals implantarà diverses tecnologies per a la separació de materials amb el que aconseguirà una important valorització de residus i una significativa disminució de la petjada de carboni.

Més informació

El proper 28 d'abril, l'AMTU organitza La Jornada Catalana de la Mobilitat, que tindrà lloc a Reus i en aquesta edició tractarà sobre "La mobilitat als polígons industrials i a les empreses".
En el transcurs d'aquesta jornada també es farà el lliurament dels Premis MobiliCat, per al qual comptarem amb l'assistència del vicepresident de la Generalitat i conseller de Polítiques Digitals i Territori, Jordi Puigneró.

Programa i Inscripcions gratuïtes...

VisualCost és una eina gratuïta que ofereix l’ITeC al sector de la construcció per a facilitar a tots els professionals i empreses l’accés a la lectura d’amidaments i pressupostos elaborats en BIM.

El software VisualCost es basa en formats interoperables: per una banda, en els arxius de pressupost en format FIE-BC3; per l’altra, en els arxius de modelat en format IFC.

La majoria dels softwares per a l’elaboració de pressupostos tenen la capacitat d’exportar-los en el format BC3. Tanmateix, les principals eines de modelat BIM permeten l’exportació al format IFC. Així doncs,...

Read more

El Green Deal y la descarbonización, ejes centrales del Foro de Sostenibilidad en REBUILD 2022

 • Estrategias para conseguir una edificación más sostenible y eficiente energéticamente, con el foco puesto en la descarbonización.
 • El Foro de Sostenibilidad by GBCe contará, además, con sesiones específicas de passivhaus, economía circular, Green Deal, Renovation Wave.
 • La zona expositiva contará con  empresas líderes en el sector:
  • Estarán presentes compañías, con soluciones muy eficientes de economía circular, certificaciones de eficiencia...
Read more

Kit Digital Solutions Next Generation EU

Impulsa digitalizació de la teva empresa

 • Les empreses que poden optar a sol·licitar el bo del Kit Digital es divideixen en tres grups
  • Pimes d’entre 10 i 49 empleats. Bo digital per un import màxim de 12.000€. 
  • Microempreses d’entre 3 i 9 empleats. Bo digital per un import màxim de 6.000€
  • Autònoms o microempreses amb menys de 3 empleats.
  • Bo digital per un import màxim de 2.000€

 

Pages

Subscribe to News