News

El Colegio junto con la UCAM colaboran para realizar el curso de adaptación al Grado en Ingeniería Civil.

...

Read more

L’Associació Catalana d’Amics de l’Aigua organitza el proper dijous 28 de novembre, una visita per a tots els seus socis i col·legiats a les Estacions Depuradores d’Aigües Residuals d’Osona, d’acord amb el següent programa:

 • 11,00 h. Arribada a Vic. Desplaçament en vehicles particulars
 • 11,00 h a 14,00 h: Visita a les depuradores d’Osona
 • 14,00 h a 16,00 h: Dinar ofert per l’Associació
 • 16,00 h: Fi de la visita

Les inscripcions s’hauran de fer mitjançant e-...

Read more

L'Associació d'Amics de l'Aigua lliurarà els "Premis de l'Aigua" el proper el 23 de març de 2020.

L'Associació Catalana d'Amics de l'Aigua lliura cada any, amb motiu de les celebracions del Dia Mundial de l'Aigua, els Premis de l'Aigua, amb els que es pretén estimular, de forma no dinerària, totes aquelles iniciatives, actuacions o trajectòries que tinguin quelcom a veure amb la nostra voluntat de millorar la relació de la població catalana amb l'aigua i el seu entorn natural.

En aquest sentit, s'inicia un procés de consulta entre tots els nostres socis, amb l'objectiu...

Read more

Le informamos que, a partir de hoy, está disponible en el Portal Jurídic de la Generalitat el Código de contratación pública a Cataluña.

Este Código, elaborado en colaboración con el Gabinete Jurídico de la Generalitat de Catalunya y editado por el DOGC, agrupa en formato digital toda la normativa sobre contratación pública vigente, tanto europea como estatal y catalana, y todas las afectaciones que han sufrido, permanentemente actualizada.

[+] Info...

Infocentre, blog de normativa del Col·legi d’Enginyers Industrials ens informa que:

El Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme sotmet a consulta pública el Projecte de Reial Decret que aprova el Reglament d’eficiència energètica d’instal•lacions d’enllumenat exterior i les seves instruccions tècniques complementàries.

Els objectius del nou projecte és millorar l’eficiència i estalvi energètic, disminuir les emissions de gasos d’efecte hivernacle, limitar la resplendor lluminosa nocturna o...

Read more

Com cada any el Col·legi d’Enginyers d’Obres Públiques de Catalunya vol obsequiar al seus col·legiats amb una agenda per al 2020.

Si esteu interessats en obtenir-la, només cal que ens envieu un mail al Col·legi indicant el vostre nom i cognoms.

L'agenda és una de les moltes avantatges que podeu tenir si les vostres quotes estan domiciliades al CETOPSi vols saber quines altres avantatges hi han, cliqueu al següent...

Read more

Els col·legis professionals d’enginyeria tècnica i de graduats en enginyeria de Catalunya (METGEC) preparen una destacada jornada pel 15 de novembre on l’objectiu és “reflexionar sobre l’entorn digital de les activitats dels enginyers i treure’n conclusions útils per avançar cap a la inevitable i necessària digitalització”.

PROGRAMA

 • A les 10 h. Miquel Darnés, president de la METGEC; i Xavier Font, vicepresident, donaran la benvinguda als assistents. Raúl Fuentes, especialista en enginyeria digital de...
Read more

Durant les últimes dècades, el món ha desenvolupat una forta concentració de la població a les zones urbanes i es preveu que aquesta concentració vagi en augment.

En el cas de Catalunya, gairebé el 80% de la població viu a municipis de més de 10.000 habitants.

Les ciutats i entorns urbans s'han convertit no només en el lloc on viu la majoria de la població mundial, sinó també en espais d'oportunitat però, la concentració urbana produeix un seguit de reptes tant a l'àmbit social com a ambiental. L'empitjorament de la qualitat...

Read more

Si pertanys al Col·legi i tens domiciliades les teves quotes a Catalunya gaudiràs de moltes avantatges.

Et quedaràs sense elles?

 • Tracte directe i personal
 • Formació presencial
 • Defensa dels interessos professionals dels col·legiats davant de les administracions locals
 • Assegurança de Responsabilitat civil gratuïta amb una cobertura fins a 50.000€
 • Assessorament professional i laboral
 • Certificació professional (AQPE- Agència Qualificació Professional de l’Enginyeria)
 • Descomptes i ofertes amb...
Read more

El Col·legi amplia l'horari d'atenció al públic a partir del proper dilluns dia 21 d'octubre.

Ens podreu trobar de Dilluns a Divendres de 8:30h a 14:30h, i les tardes dels Dimarts de 15:30h a 18h.

 

Pages

Subscribe to News