News

Horari Estiu 2023:

Amb l’arribada de l’estiu, el Col·legi canvia els horaris d’atenció presencial:

 • Juliol: l'atenció al públic presencial serà dimarts i dijous de 9 h a 14 h.
 • Agost: l'atenció al públic presencial serà els dimarts de 9 h a 14 h.

Us seguirem atenent de manera online, ja sigui per telefòn o per mail, tots els dies de dilluns a divendres de 9h a 14h, menys del 10 al 18 d'agost que les oficines del Col·legi romandran tancades per vacances.

* Per...

Read more

La Fundación de la Ingeniería Técnica de Obras Públicas, convoca la segunda edición el Premio "Carlos García Cuesta" a la Trayectoria Profesional

 • Profesionales destacados por las Zonas del Colegio de Ingenieros Técnicos de Obras Públicas por su labor en la profesión
 • La Fundación de la Ingeniería Técnica de Obras Públicas (FITOP) y el Colegio de Ingenieros Técnicos Obras Publicas, en el marco de sus competencias, quiere reconocer el mérito de los compañeros que han demostrado una especial dedicación en su vida profesional al servicio de la sociedad a...
Read more

Condicions de la promoció adreçada a clients particulars  

 Nova promoció adreçada a persones físiques, residents a Espanya i clients del Compte Sabadell

D’acord amb aquesta promoció poden obtenir:

200 euros per una nova domiciliació de nòmina, pensió o prestació per atur al Compte Sabadell.

 • En els tres supòsits anteriors, l’import de la nova domiciliació ha de ser de 700 euros mínim. Tot això d’acord amb les condicions d’aquesta promoció.
 • La participació en la promoció implica l’acceptació d’aquestes...
Read more

Building & Engineering

 • Vols formar part de l'enginyeria del s.XXI? Els projectes més innovadors i apassionants t'estan esperant.
 • Ara és el moment. Els avanços tecnològics actuals estan fent que els reptes i les oportunitats de l'enginyeria creixin exponencialment, i tu pots ser part d'aquesta revolució.

En l'Speed Networking Talent tindràs l’oportunitat d’entrar en contacte amb responsables de reclutament de companyies referents en el sector.
Les teves oportunitats professionals estan aquí. Aprofita-les!

... Read more

Viajes a Santo Domingo de la Calzada para Colegiados Vitalicios

Una nueva iniciativa de la Fundación de la Ingeniería Técnica de Obras Públicas.

Se trata de viajes organizados, para Colegiados Vitalicios, a Santo Domingo de la Calzada y monumentos/municipios cercanos, con tres modalidades de viaje diferentes

Adjuntamos información para valorar el interés  en apuntarse a esta iniciativa. 

La persona encargada de la gestión y de aportar información adicional es Eloy Quintana, Gerente de la Fundación: equintana@...

Read more

La Fundación de la Ingeniería Técnica de Obras Públicas presenta, junto a EXTRACO, la segunda edición del Concurso de Pintura de Ingeniería Civil

Abierta (hasta el cuatro de septiembre) la convocatoria del II Concurso de Pintura de Ingeniería Civil de la Fundación de la Ingeniería Técnica de Obras Públicas.

Se trata de la segunda edición de este premio, que cuenta con tres galardones diferentes, ofrecidos por EXTRACO, y que está dirigido a Precolegiados, Colegiados y Colegiados vitalicios, así como a sus familiares directos.

...

Read more

Nueva convocatoria, para la divulgación de la Ingeniería Civil

 • El objetivo de esta convocatoria es galardonar la labor de nuestros profesionales, Colegiados del CITOP, en el desempeño de la profesión de la Ingeniería Técnica de Obras Públicas, a través de proyectos destacados en innovación en el ámbito de la Ingeniería Civil”. 
 • Se buscan proyectos destacables en los últimos años en el ámbito de la Ingeniería Técnica de Obras Públicas que pongan en valor el papel de nuestros profesionales.
 • Pueden enviar su candidatura aquellos Colegiados al...
Read more

Lanzamiento de la versión 2024 de CYPE

La nueva versión del software CYPE ya está disponible y viene cargada de nuevas opciones

 • CYPECAD
 • CYPELEC PV Systems
 • CYPE Connect y StruBIM Steel

Conoce las novedades de la versión 2024

Miércoles, 7 de junio | 12:00 - 13:00 CEST Apúntate y conoce en detalle todas las novedades incluidas en la...

Read more

Vine a visitar-nos al nostre estand de Construmat!

Els pròxims dies 23, 24 i 25 de maig Fira de Barcelona acollirà, un cop més, Construmat, el saló internacional de la construcció.

Per l'edició d'enguany, hem preparat al nostre estand (A27) un programa de ponències centrades en la industrialització, la innovació i la sostenibilitat. 

Veure el programa complet.

Setmana Construmat a l'ITeC

Amb motiu de la nostra participació a Construmat, esdeveniment de referència dins el sector de la construcció, llancem la Setmana Construmat a l'ITeC.

Per això, des d'avui, 22 de maig, fins al 26 de maig, inclòs, visita la nostra botiga, cerca els productes que tinguin una etiqueta especial i impulsa els teus projectes. 

Anar a la botiga

Pages

Subscribe to News