Usted está aquí

Banc Sabadell PRO: Estalvi periòdic

Estalvia de manera intel·ligent i viu amb més tranquil·litat

  • Per menys d’1 cafè al dia, pots iniciar els teus hàbits d’estalvi

  • Tu decideixes quant i quan fer aportacions, amb total flexibilitat

  • L’estalvi et dona tranquil·litat en cas que es produeixi algun fet inesperat

Construeix el teu hàbit d’estalvi
Separa sistemàticament la part dels teus ingressos que creguis que pots estalviar i reserva-la per quan et calgui. El secret és estalviar sense que la teva butxaca ho noti.
Establir aportacions periòdiques, de manera recurrent i automatitzada, s’acaba convertint en un hàbit d’estalvi i evita l’esforç que implica la presa de decisions d’inversió en moments puntuals. Si distribueixes les aportacions en diferents moments del cicle econòmic, els riscos i la incertesa propis
de la inversió disminueixen i els vaivens dels mercats s’amorteixen, de manera que s’evita el risc de fluctuacions puntuals.
A més a més, sempre tindràs la tranquil·litat de saber que prens la millor decisió: invertir cada mes en el teu futur.

I què puc fer amb els meus estalvis?

L’estalvi és la teva millor inversió. Evita tenir els diners paralitzats i comença ara a invertir-los per fer créixer el teu capital i treure’n el màxim partit.
Hi ha diferents productes que et permeten fer aportacions periòdiques a partir de 30 euros al mes i que faran que els teus estalvis vagin creixent sense adonar-te’n.
A l’hora de triar el producte adequat per fer les teves aportacions, has de tenir en compte el següent:

  • Diversifica: No inverteixis tots els teus estalvis en un sol producte.
  • Inverteix-los segons les teves preferències: La prudència és la millor opció per conservar els teus estalvis a llarg termini, però també hi ha productes que poden fer créixer els teus estalvis i treure’n el màxim partit a mitjà o curt termini. En qualsevol cas, ajusta’t al teu perfil de risc i no assumeixis riscos innecessaris.
  • Mantén la inversió en el termini recomanat: Per regla general, les inversions a llarg termini són les més estables. Si tens paciència i respectes l’horitzó temporal recomanat per a cada inversió, els riscos disminueixen.

Entra a bancsabadell.com per veure totes les opcions d’estalvi i inversió o, si ho prefereixes, contacta amb nosaltres o sol·licita una cita amb el teu gestor habitual.
Si et cal, et podem ajudar a estudiar quina és la teva capacitat d’estalvi.

Paraules clau: