Des de la METGEC proposen la jornada “La transformació digital de l’enginyeria” que ha de servir, entre més coses, per reflexionar sobre l’entorn digital de les activitats dels enginyers i treure’n conclusions úti

El Col·legi amplia l'horari d'atenció al públic a partir del proper dilluns dia 21 d'octubre.

Ens podreu trobar de Dilluns a Divendres de 8:30h a 14:30h, i les tardes dels Dimarts de 15:30h a 18h.

El 14 d’octubre, dia en que s’ha fet pública la sentència del “procés”, més de 150 entitats i organitzacions de la societat civil, entre les que es troba la Junta de Govern del Col·legi, han signat un manifest de rebuig a la sentè

El  Col·legi anfitrió de la visita dels estudiants de Màster en Smart Cities de l'Ecole Nationale de Ponts et Chaussées de Paris.

Nuestra correduría de seguros Alertis Brok, nos ofrece un seguro de salud a un precio muy competitivo.

Si eres autónomo y estás de baja, ¿qué puede ocurrir con tus ingresos?

Contrata un seguro de baja laboral, y podrás cubrir todos tus gastos mensuales:

¿No puedes venir personalmente a colegiarte? No hay problema, puedes hacerlo de forma online en el siguiente enlace.

Avís als usuaris d'Internet Explorer 8 (o inferior)

La versió 8 del navegador Internet Explorer te més de 4 anys, i ja han estat publicades les versions 9 i 10. Actualitzeu-les si voleu veure aquesta web tal i com ha estat dissenyada.

Si sou usuaris del sistema operatiu Windows XP, que te més de 10 anys, no podreu actualitzar-lo. En aquest cas us recomanem que useu altres navegadors com el Firefox, Chrome, Opera... o que canvieu el vostre sistema operatiu (teniu opcions gratuïtes disponibles, com linux).

De totes formes, hem fet alguns retocs perquè la navegació per la web amb IE8 sigui possible, tot i que no la més recomanable.

Subscribe to Front page feed