Desde el Colegio queremos daros a conocer la siguiente información provinente de AQPE:

REBUILD llega a Madrid - IFEMA del 17 al 19 de septiembre para mostrarte las últimas innovaciones, tendencias y soluciones para elevar tus proyectos a una nueva dimensión.

El Ministerio de Fomento inicia el trámite de consulta pública con el objetivo de modificación y puesta al día de las siguientes Ordenes:

Si eres autónomo y estás de baja, ¿qué puede ocurrir con tus ingresos?

Contrata un seguro de baja laboral, y podrás cubrir todos tus gastos mensuales:

El 13 de juny es va fer una Sessió de debat amb entitats sectorials sobre el projecte de Zona de Baixes Emissions de Barcelona que entrarà en vigor a patir de l’1 de gener de 2020, en la qual hi van participar membres de la Comissió de Mobilitat d

10% Descompte en el bitllet del vaixell

El Col·legi ha renovado el convenio con el Instituto Didactia y hemos preparado un programa formativo en modalidad online, con precios muy ventajosos, que esperamos que sean de tu interés.

La Xarxa Vives d’Universitats, integrada per 22 universitats en llengua catalana, va signar en el seu dia un conveni amb la Universitat d’Alacant per impulsar una iniciativa adreçada a garantir un circuit  comunicatiu reforçat a través dels centre

¿No puedes venir personalmente a colegiarte? No hay problema, puedes hacerlo de forma online en el siguiente enlace.

Avís als usuaris d'Internet Explorer 8 (o inferior)

La versió 8 del navegador Internet Explorer te més de 4 anys, i ja han estat publicades les versions 9 i 10. Actualitzeu-les si voleu veure aquesta web tal i com ha estat dissenyada.

Si sou usuaris del sistema operatiu Windows XP, que te més de 10 anys, no podreu actualitzar-lo. En aquest cas us recomanem que useu altres navegadors com el Firefox, Chrome, Opera... o que canvieu el vostre sistema operatiu (teniu opcions gratuïtes disponibles, com linux).

De totes formes, hem fet alguns retocs perquè la navegació per la web amb IE8 sigui possible, tot i que no la més recomanable.

Subscribe to Front page feed