You are here

Setmana Mobilitat - Dia sense Cotxes

Activitats Programadas de la Setmana Europea de la Mobilitat 2019

Del 16 al 22 de setembre se celebra a Catalunya la Setmana Europea de la Mobilitat que promou hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables com són els desplaçaments a peu, en bicicleta, en transport públic o amb vehicle elèctric, així com visualitzar els canvis possibles en l’ús de l’espai públic, millorar la qualitat de l’aire i la reducció de la contaminació.

Amb el lema ‘Camina amb nosaltres!’, la Setmana del 2019 ens anima a moure’ns de manera sostenible, saludable i segura: caminar o anar en bicicleta són activitats beneficioses no només per a la nostra salut i per al medi ambient, sinó també per la nostra butxaca!

A Barcelona, el dia sense cotxes torna a coincidir amb la celebració de les festes de la Mercè. Enguany “La Mercè respira” torna a ser una de les propostes destacades de la festa major amb un recorregut per la Via Laietana  lúdic i didàctic sobre la mobilitat sostenible i saludable i sobre la ciutat de qualitat on els protagonistes han de ser els vianants. Hi haurà exposicions, tallers, concerts, speakers corner i  activitats diverses per sensibilitzar la ciutat sobre els beneficis de la ciutat pacificada.

Consulta les activitats a la Via Laietana

Consulta les activitats de la Setmana Europea de la Mobilitat que hi ha a tot el territori a l’agenda i al mapa d’activitats del departament de Territori i sostenibilitat.
 

Consulta els objectius principals de la Setmana.