mobilitat

Setmana Mobilitat - Dia sense Cotxes

Activitats Programadas de la Setmana Europea de la Mobilitat 2019

Del 16 al 22 de setembre se celebra a Catalunya la Setmana Europea de la Mobilitat que promou hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables com són els desplaçaments a peu, en bicicleta, en transport públic o amb vehicle elèctric, així com visualitzar els canvis possibles en l’ús de l’espai públic, millorar la qualitat de l’aire i la reducció de la contaminació.

Conferències Mirades a la Mobilitat Sostenible

Mirades a la Mobilitat Sostenible és un cicle de conferències organitzat per l’Ajuntament de Barcelona on es presenten les principals contribucions de diverses ciutats europees en aquest camp.

Raúl Millán, membre de la Comissió de Mobilitat del CETOP, va assistir a la darrera conferència el dia 23 de març on la ciutat convidada va ser Paris.

Jean Louis Missika, tinent d’Alcalde de Paris, va presentar quins són els reptes en matèria de mobilitat als quals s’enfronta la capital francesa i quines són les solucions per les quals estan apostant des del consistori.

Sessió Plenaria del Pacte per la Mobilitat de Barcelona

El 31 de gener el Sr. Francesc Xandri, membre de la Comissió de Mobilitat del CETOP, va assistir a la Sessió Plenària del Pacte per la Mobilitat de Barcelona, que va estar presidida per l’alcaldessa de Barcelona, Sra. Ada Colau. A l’acte també van participar la tinenta d’alcaldia d’Ecologia, Urbanisme i Mobilitat, Sra- Janet Sanz i la Regidora de Mobilitat, Sra. Mercedes Vidal.

XII Jornada tècnica de mobilitat: la integració de la bicicleta a la ciutat

Date: 
10/11/2016
Timetable: 
8.45 a 17.30
Place: 
Teatre Municipal Montcada i Reixac.

La Diputació de Barcelona, mitjançant l'Oficina Tècnica de Mobilitat i Seguretat Viària, promou la celebració de les jornades tècniques de mobilitat que al llarg d'aquests anys han esdevingut el punt de trobada i de referència de tècnics, professionals i responsables polítics especialistes en aquesta matèria.

Aquest any la XII jornada tractarà sobre la mobilitat en bicicleta i com aquesta s'integra en el sistema de mobilitat urbà i interurbà. 

 

 

Grupo de Transporte Público del Pacto por la Movilidad de l'Ajuntament de Barcelona

El 14 de julio tuvo lugar la primera sesión del Grupo de Transporte Público del Pacto por la Movilidad del Ayuntamiento de Barcelona que trataba del escenario final de la Nueva Red Bus, así de como quedarán la red convencional y la de Bus del barrio.

En la sesión asistió como representante del CETOP, el Sr. Francisco Xandri, miembro de la Comisión de Movilidad del CETOP.

La sesión fue meramente introductoria y se mostró la composición final de cada red, en las que se entrará más en detalle en próximas sesiones y en participación ciudadana durante el otoño

 

Semana de la Movilidad Sostenible y Segura - Día Sin Coches

El pasado día 21 de junio se reunieron las entidades que forman parte del Pacto por la Movilidad, entre ellas el CETOP, con la regidora de Movilidad del Ayuntamiento de Barcelona Mercedes Vidal. El objetivo del encuentro fue preparar las actividades que se llevarán a cabo en la ciudad durante la Semana de la Movilidad Sostenible y Segura que este año se realizará entre los días 16 y 22 de septiembre coincidiendo con la Semana Europea de la Movilidad. La semana finalizará con el Día Sin Coches que se celebrará el jueves 22 de septiembre.
 

Enquestes de seguretat viària

Al web municipal de Mobilitat trobareu informació de dos projectes que aborden la Seguretat Viària. Us  animem a col·laborar-hi  responent les enquestes que trobareu als enllaços seguents:

Projecte In Dev d’investigació sobre els accidents de trànsit

El projecte In Dev, finançat per l’UE, té per objectiu millorar el coneixement sobre sobre la seguretat viària. L’estudi inclou la recollida de dades de l’accidentalitat de les ciutats que formen part del projecte.

Pages

Subscribe to RSS - mobilitat