You are here

Enquestes de seguretat viària

Al web municipal de Mobilitat trobareu informació de dos projectes que aborden la Seguretat Viària. Us  animem a col·laborar-hi  responent les enquestes que trobareu als enllaços seguents:

Projecte In Dev d’investigació sobre els accidents de trànsit

El projecte In Dev, finançat per l’UE, té per objectiu millorar el coneixement sobre sobre la seguretat viària. L’estudi inclou la recollida de dades de l’accidentalitat de les ciutats que formen part del projecte.

Participeu responent l’enquesta que trobareu a l’enllaç següent

Enquesta internacional 'La meva vida després de l'accident

La Federació Europea de Víctimes de la Carretera (FEVR) i l’Institut Belga de Seguretat Vial (BRSI) ha engegat una enquesta internacional titulada “La meva vida després de l’accident” dedicada a conèixer quins són les conseqüències en la vida de les persones després d’haver sofert un sinistre de tràfic.

Els resultats són una eina important per a una millor comprensió dels reptes i dificultats a les quals els lesionats víctimes de tràfic s’enfronten a partir de les quals donar recomanacions útils i orientació concreta a les administracions per a l’engegada de polítiques públiques.

Més de 60 associacions, entre les quals es troba P(A)T, de més de 20 països ens hem compromès a participar en aquest programa de recerca i de difusió de l’enquesta. Gràcies a la participació i dedicació d’aquestes associacions, l’enquesta s’ha traduït a 14 idiomes. Actualment l’enquesta està disponible en Inglés, Alemany, Holandès, Francès, Español, Croat, Eslovè, Portuguès, Italià, Danès, Txec, Búlgar, Romanès i Turc.

L’enllaç de l’enquesta ja està actiu i ho estarà fins al 30 de juny. Per accedir a l’enquesta podeu fer clic al següent enllaç