autònoms

Gestió empresarial per a treballadors autònoms (30 hores)

Dates: 
Els dies10,12, 24, 26 de maig i 7,9 de juny de 2016
Horari: 
De 16:00 a 21:00 hores
Lloc: 
Col. Llicenciats en Educació física i Ciències de l'activitat Física i l'Esport de Catalunya (C/ Av. de l'Estadi 12 BCN)

A través del Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya, el Col·legi d'Enginyers Tècnics d'Obres Públiques de Catalunya ha tingut accés a diferents places de cursos  subvencionats per als nostres col·legiats. Aquests cursos estan destinats a treballadors adscrits al Règim General, autònoms i persones en situació d'atur.

Atès que el nombre de places és limitat, és REQUISIT IMPRESCINDIBLE fer la preinscripció al curs a través del correu catalunya@cetop.cat indicant a l'ASSUMPTE el nom del curs.

Fiscalitat i altres obligacions per a empresari i autònoms (15 hores)

Dates: 
Dijous del 7 al 21 d’abril de 2016 (dies lectius: 7, 14 i 21 d'abril)
Horari: 
De 16h a 21h
Lloc: 
Col·legi de Llicenciats en Educació física i Ciències de l'activitat Física i l'Esport de Catalunya (Av. de l'Estadi 12)
Preu: 
Gratuït

A través del Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya, el CETOP ha tingut accés a diferents places de cursos subvencionats per als nostres col·legiats. Aquests cursos estan destinats treballadors adscrits al Règim General, autònoms i persones en situació d'atur.

Atès que el nombre de places és limitat, és REQUISIT IMPRESCINDIBLE fer la preinscripció al curs a través del correu catalunya@cetop.cat indicant a l'ASSUMPTE el nom del curs.

Convocatòria de places al programa Consolida’t d’ajuda als autònoms

El programa Consolida’t”, endegat pel del Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, permet a persones treballadores autònomes gaudir d’un itinerari complet de formació i d’assessorament personalitzat i gratuït durant l’any 2016.

El programa es basa en sessions individuals i col·lectives durant 10 mesos, on els participants rebran formació en gestió empresarial i un assessorament personalitzat, amb l’objectiu d’enfortir, millorar i consolidar el seu negoci o de reinventar-lo amb l’elaboració d’un pla d’acció. Les places són molt limitades.

Supòsit Especial dels treballadors autònoms i assalariats: la Pluriactivitat

És cada dia més comú la situació que una mateixa persona realitzi dues activitats diferents. Són els anomenats casos de pluriactivitat.

S'entén per pluriactivitat la situació del treballador per compte propi i / o d'altri les activitats donin lloc a la seva alta obligatòria en dos o més règims diferents del Sistema de la Seguretat Social.

Assessorament i Gestió comptable i fiscal per autònoms

El Col·legi  ha signat un conveni amb Matts Consulting, per oferir un servei integral en gestió comptable, fiscal, laboral i mercantil per a tots els col·legiats. 

T'oferim, de forma gratuïta, una primera visita d’assessorament i orientació.

Pots consultar, en el següent enllaç, els diferents serveis i preus que Matts Consulting ofereix als Col.legiats

Preus des de 60€
 

Català

Línia ICF Emprenedors, Autònoms i Comerços Tram 2014

Banc Sabadell ha subscrit la nova línia ICF Emprenedors, Autònoms i Comerços, de la qual destaca la cobertura per part de l’ICF, que assumeix el 70% del principal viu de les operacions.

Beneficiari:
-  Autònoms
- Microempreses
- Pimes del sector comerç

(Amb seu social o activitat a Catalunya, que disposi de la resolució emesa pel Departament d’Empresa i Ocupació).

Finançament de projectes tant d’inversió com de circulant amb modalitat de lísing o préstec. 

Reducció a la quota de la Seg.Social per a nous autònoms.

Una de les noves mesures aprovades per la Llei de suport als emprenedors és la reducció de les quotes de la Seg. Social per a nous autònoms.

La poden sol·licitar els nous autònoms, majors de 29 anys (o bé que durant els 5 anys anteriors a donar-se d'alta no haguessin pertangut a en aquest règim), i sense personal al seu càrrec. És aplicable a treballadors autònoms en règim general, treballadors de cooperatives, i autònoms del règim especial.

Subscriure a RSS - autònoms