Esteu aquí

Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura i Dia sense Cotxes

Com sabeu, del 16 al 22 se celebra la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura (SMSS). La Setmana inclou el Dia sense Cotxes, que es farà el dia 22 de setembre en la data mundialment establerta.  Durant la Setmana tindran lloc multitud d’actuacions que promouen una mobilitat més sostenible, més segura i més saludable.

El Dia sense Cotxes hi haurà 58 talls de circulació a la ciutat, on es desenvoluparan activitats diverses (musicals, esportives, culturals, lúdiques, de lleure...), fent un ús diferent de l’espai que habitualment es destina al trànsit rodat.  A més, a dos vies principals de la ciutat (Via Laietana i Gran de Gràcia)  hi haurà restriccions al vehicles privat per afavorir el pas de transport públic i la bicicleta.

Trobareu la informació detallada dels talls que hi haurà a cada Districte de Barcelona al següent enllaç

El web www.barcelona.cat i el 010 oferiran informació de les afectacions i recomanacions de mobilitat. També es podran seguir les recomanacions de la jornada a través dels hastags #mobilitat2016 i #BCNsensecotxes on s’informarà d’afectacions i activitats de la jornada.

 

Paraules clau: