La comissió de formació del CETOP ha programat per aquest mes de juny diferents cursos i jornades que us poden ser de gran interès i ajuda per ampliar els vostres coneixements relacionats amb el sector.

Per donar-vos un millor servei, el CETOP necessita tenir les vostres dades personals i professionals actualitzades.

El Col·legi d'Enginyers Tècnics d'Obres Públiques de Catalunya, com a empresa col·laboradora del "Future Industry Congress" us comunica:

El 28 d’abril d’enguany, a l’auditori de l’edifici VÉRTEX, va tenir lloc l’acte de graduació dels estudiants de les diferents titulacions que s’imparteixen a l’Escola de Camins de la UPC.

Presentació i anàlisi en profunditat de una aplicació destinada a Tècnics Competents en la elaboració de Plans d’Autoprotecció i Gestors de Riscos i Emergències que vulguin fer un salt qualitatiu a l’hora de  fer la implantació.

El Curso pretende sobre todo concienciar de lo importante que son los servicios existentes que nos encontramos durante el desarrollo de un Proyecto o de una obra.

La fira d'empreses, emprenedors i autònoms BizBarcelona és el Saló de referència per trobar oportunitats de negoci i solucions per a la creació, creixement i internalización d'empreses i projectes empresarials.

El CETOP us ofereix el servei de confecció de la Declaració de Renda per als col·legiats i llurs familiars.

Més informació

El Col·legi d'Enginyers Tècnics d'Obres Públiques de Catalunya ha preparado, conjuntamente con Instituto Didactia, un programa formativo en modalidad online.

O
O
O
O
O
O
O
O
O

Avís als usuaris d'Internet Explorer 8 (o inferior)

La versió 8 del navegador Internet Explorer te més de 4 anys, i ja han estat publicades les versions 9 i 10. Actualitzeu-les si voleu veure aquesta web tal i com ha estat dissenyada.

Si sou usuaris del sistema operatiu Windows XP, que te més de 10 anys, no podreu actualitzar-lo. En aquest cas us recomanem que useu altres navegadors com el Firefox, Chrome, Opera... o que canvieu el vostre sistema operatiu (teniu opcions gratuïtes disponibles, com linux).

De totes formes, hem fet alguns retocs perquè la navegació per la web amb IE8 sigui possible, tot i que no la més recomanable.

Subscriure a Front page feed