Una de las características de la sociedad actual es la creciente preocupación por el consumo energético y la gestión sostenible del agua, por este motivo el CETOP i Adequa os ofre

Mirades a la Mobilitat Sostenible és un cicle de conferències organitzat per l’Ajuntament de Barcelona on es presenten les principals contribucions de diverses ciutats europees en aquest camp.

Si t'agrada córrer no et pots perdre la VIII Cursa Intercol·legial Sabadell Professional!

Reserva la data: dissabte 22 d’abril a les 9 hores a la zona de la Mar Bella de Barcelona.

Si vols participar, encara ets a temps. El CETOP disposa de 3 entrades al 50% de descompte. No t'ho pots perdre

Com cada any, el CETOP participa i col·labora amb BBConstrumat, la gran fira del sector de la Construcció que s'organitza a Barcelona del 23 al 26 de maig. 

Actualitza les teves dades personals, professionals i afegeix la teva fotografia.

O
O
O
O
O
O
O
O
O

Avís als usuaris d'Internet Explorer 8 (o inferior)

La versió 8 del navegador Internet Explorer te més de 4 anys, i ja han estat publicades les versions 9 i 10. Actualitzeu-les si voleu veure aquesta web tal i com ha estat dissenyada.

Si sou usuaris del sistema operatiu Windows XP, que te més de 10 anys, no podreu actualitzar-lo. En aquest cas us recomanem que useu altres navegadors com el Firefox, Chrome, Opera... o que canvieu el vostre sistema operatiu (teniu opcions gratuïtes disponibles, com linux).

De totes formes, hem fet alguns retocs perquè la navegació per la web amb IE8 sigui possible, tot i que no la més recomanable.

Subscriure a Front page feed