Comencen les obres del carril bici que unirà Barcelona i Esplugues de Llobregatç

En representació del CETOP, el Sr. Raúl Millán, integrant de la Comissió de Mobilitat del CETOP va assistir el passat 11 de juliol a la constitució del Consell de Mobilitat de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (CMAMB).

El dilluns 11 de juliol el degà Xavier Font i el cap de comunicació Gerard Estanyol varen assistir a la reunió sectorial de col·legis tècnics que els comissionats per part de l’Ajuntament de Barcelona, Srs.Pere Macias i Oriol Altisench van convoca

En representació del CETOP, la Sra. Dolores Perez, integrant de la Comissió de Mobilitat del CETOP, i el Sr. Gerard Estanyol, cap de comunicació, van assistir a la Jornada participativa sobre "la implantació de les SUPERILLES a Barcelona".

El CETOP estarà obert tots els matins de 9.30h a 14h i la tarda dels dimarts de 16h a 18h.

A l'agost romandrà tancat del 15 al 28 ambdós inclosos

 

El CETOP, com a membre de l’Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals, va assistir ahir 22 de juny, l’Assemblea General Ordinària celebrada a l’Auditori de la 8a planta de la seu de l’Associació.

La Llei de l’Arquitectura, que en breu entrarà al Parlament per iniciar els tràmits per a la seva aprovació definitiva, va ser paralitzada per les nombroses al·legacions presentades pels diferents Col·legis professionals.

El CETOP ha signat un conveni amb Alertis Brok per oferir-te l'assegurança de salut que millor s'adapti a tu.

PRIMES ESPECIALS CETOP

 

El Col·legi d'Enginyers Tècnics d'Obres Públiques de Catalunya ja ha iniciat l'organització del III CONGRÉS D'ENGINYERIA MUNICIPAL

O
O
O
O
O
O
O
O
O

Avís als usuaris d'Internet Explorer 8 (o inferior)

La versió 8 del navegador Internet Explorer te més de 4 anys, i ja han estat publicades les versions 9 i 10. Actualitzeu-les si voleu veure aquesta web tal i com ha estat dissenyada.

Si sou usuaris del sistema operatiu Windows XP, que te més de 10 anys, no podreu actualitzar-lo. En aquest cas us recomanem que useu altres navegadors com el Firefox, Chrome, Opera... o que canvieu el vostre sistema operatiu (teniu opcions gratuïtes disponibles, com linux).

De totes formes, hem fet alguns retocs perquè la navegació per la web amb IE8 sigui possible, tot i que no la més recomanable.

Subscriure a Front page feed