El CETOP i Al-Top Topografia, SA, en qualitat de distribuïdor de TRIMBLE i SETTOP, han arribat a un acord perquè els col·legiats, tinguin unes condicions molt avantatjoses tant en serveis de suport, serveis de lloguer i compres d'instruments i acc

El Col·legi d'Enginyers Tècnics d'Obres Públiques de Catalunya i la Universitat Catòlica de Múrcia tenen establert un conveni per a la realització del Curs d'Adaptació al Grau en Enginyeria Civil.

El Col·legi d'Enginyers Tècnics d'Obrea Públiques, juntament amb la resta de col·legis catalans, va assistir a la tradicional ofrena de flors al monument d'en Rafael Casanovas.

El dia 9 de setembre va tenir lloc la primera sessió de la Taula Estratègica del Corredor Mediterrani i en representació del CETOP, va assistir-hi el Sr. Francesc Xandri, membre de la Comissió de Mobilitat.

Aquests tallers estan dirigits a professionals que vulguin introduir el BIM en els seus projectes, obres i manteniment d’edificis i infraestructures relacionades amb l’Enginyeria Civil i l’Edificació.

Vols millorar la gestió municipal, conèixer les seves tendències més actuals i compartir experiències entre les administracions locals?

El nou horari d'atenció al públic és matins de dilluns a dijous de 9.30h a 14h i la tarda dels dimarts de 16h a 18h. Els divendres pel matí el CETOP no atendrà al públic.

El CETOP ha signat un conveni amb Alertis Brok per oferir-te l'assegurança de salut que millor s'adapti a tu.

PRIMES ESPECIALS CETOP

 

Vols tenir un Col·legi que t’ofereixi millors i propers serveis??

Està a les teves mans

O
O
O
O
O
O
O
O
O

Avís als usuaris d'Internet Explorer 8 (o inferior)

La versió 8 del navegador Internet Explorer te més de 4 anys, i ja han estat publicades les versions 9 i 10. Actualitzeu-les si voleu veure aquesta web tal i com ha estat dissenyada.

Si sou usuaris del sistema operatiu Windows XP, que te més de 10 anys, no podreu actualitzar-lo. En aquest cas us recomanem que useu altres navegadors com el Firefox, Chrome, Opera... o que canvieu el vostre sistema operatiu (teniu opcions gratuïtes disponibles, com linux).

De totes formes, hem fet alguns retocs perquè la navegació per la web amb IE8 sigui possible, tot i que no la més recomanable.

Subscriure a Front page feed