Notícies

  • El projecte preveu donar continuïtat al passeig marítim, ordenar l’espai en relació a les activitats portuàries i edificacions existents i posar en valor els elements patrimonials
  • L’actuació, inclosa en el Pla especial, té un pressupost de 453.923 euros i un termini d’execució de sis mesos

Ports de la Generalitat licita el projecte d’urbanització del port de Sant Feliu de Guíxols (Baix Empordà...

Llegiu-ne més

Ja es troba online el vídeo de la sessió webinar Pressupostos en l’entorn BIM amb TCQ2000. El webinar, que es va dur a terme els dies 21 i 22 de juny, i també 5 de juliol, ha tingut un abast de més de 400 persones que s’hi van inscriure.

L’objectiu és mostrar les característiques del mòdul de pressupostos en l’entorn BIM. Cal destacar que la nova versió 5.1 de TCQ2000 incorpora un visualitzador en format IFC.

Properament, l’ITeC programarà més sessions webinar...

Llegiu-ne més
  • 117.000 professionals conformen el sector de l’enginyeria a Catalunya

  • D’aquests 117.000 enginyers, un 83% són homes i un 17% són dones.

  • Els enginyers de Catalunya tenen un salari mitjà de 40.000 euros bruts/any i el sector només compta amb un 4% d’atur.

Són dades de l’Observatori de l’Enginyeria, iniciativa impulsada pels col·legis i associacions d’enginyeria catalans per conèixer la situación del sector al nostre territori i sustentada en una enquesta a 1.000 enginyers i 500 empreses.

El proppassat  6...

Llegiu-ne més

 

Avui dimarts, 25 de juliol, la regidora de Mobilitat de l’Ajuntament de Barcelona, Mercedes Vidal i  el vicepresident de Mobilitat i Transport de l’AMB, Antoni Poveda, han inaugurat el carril bici que connecta el passeig de la Zona Franca (des del carrer Motors) amb el carrer A, i que suposa un gran pas per a la mobilitat no motoritzada de Barcelona i l’àrea metropolitana i un nou avenç per a millorar a les connexions metropolitanes d’aquest mitjà de transport.

La regidora de Mobilitat, Mercedes Vidal, ha celebrat la posada en funcionament d’aquest nou carril afirmant que “...

Llegiu-ne més

Municipàlia es va crear l'any 1981 per establir un espai comú on poder compartir coneixements amb experts i administracions.

En l'actualitat és la fira de referència en les àrees d'equipaments i serveis urbans municipals, medi ambient, tractament de residus i solucions per a les administracions, el que fa de Municipàlia la fira internacional líder del sector a Espanya.

Municipàlia obrirà les seves portes del 24 al 26 d'octubre de 2017, 3 dies en els que es presentarà una completa àrea d'exposició amb la participació de...

Llegiu-ne més

Els cotxes ecològics arriben a una meta molt preuada, transportar-nos sense afectar el medi ambient. Arribar fins aquí ha costat molt, però perquè aquests cotxes, les tecnologies dels quals aconsegueixen el somni de les zero emissions, arribin a formar part del nostre paisatge de forma generalitzada, encara queda molt camí. Una cosa és clara, el futur dels cotxes és i ha de ser ecològic.

Per això amb el servei d’AutoRenting de Banc Sabadell ens comprometem amb el medi ambient i escollim per al nostre catàleg cotxes eficients i responsables amb l’entorn...

Llegiu-ne més

El passat 11 de juliol va tenir lloc una nova sessió del Grup de Treball de Senyalització Viària de la Comissió Catalana de Trànsit i Seguretat Viària a la que hi va asistir el sr. Francesc Xandri en representació de la Comissió de Mobilitat del CETOP.

En ella es va comentar que s’havia aprovat el document de Criteris d’Abalisament, i va quedar aprovat provisionalment (a falta d’unes darreres comprovacions) el Manual de disseny de senyalització interurbana d’orientació de Catalunya.

Enllaços de la...

Llegiu-ne més

El dia 28 de juny vam publicar a la nostre web la noticia de la creació de la Comissió d'Afectats d'Endesa per part de la Taula d'Enginyeria Gironina, per a solucionar problemes i millorar el servei que la companyia ofereix a les comarques gironines.

Des de la Taula demanen a tots aquells professionals de Girona que estiguin afectats per Endesa, que es posin en contacte el més aviat possible amb ells, enviant un e-mail i omplint el...

Llegiu-ne més

El passat 5 de juliol es va celebrar una nova sessió del grup de Transport Públic del Pacte per la Mobilitat, a la qual va assistir el sr. Francesc Xandri, membre de la Comissió de Mobilitat del CETOP.

En aquest cas des de l’Ajuntament de Barcelona es van exposar les propostes per la priorització de l’autobús a Barcelona, consistents en una monitorització contínua de les diferents línies del servei, per tal d’identificar on es perd més temps i quines mesures correctores es poden implementar....

Llegiu-ne més

Ja es troba disponible l’actualització 2017 del banc de referència de l’Àrea Metropolitana de Barcelona per a la construcció d’obres públiques d’urbanització: vialitat, senyalització, enllumenat i parcs i jardins.

La revisió del banc ha consistit en actualitzar els preus de referència, els plecs de condicions tècniques i les dades ambientals dels indicadors de cost energètic, emissió de...

Llegiu-ne més

Pàgines

Subscriure a Notícies