Corredor Mediterrani

El CETOP en la 1ª Sesión de la Taula Estratègica del Corredor Mediterrani

El día 9 de septiembre tuvo lugar la primera sesión de la Taula Estratègica del Corredor Mediterrani y en representación del CETOP, asistió el Sr. Francesc Xandri, miembro de la Comisión de Movilidad.

Se hizo una presentación del estado de las obras, así como otros aspectos relacionados con la acción económica y logística. 

Podéis encontrar toda la documentación de la sesión en el siguiente enlace

 

Taula Estratègica Catalana del Corredor Mediterrani

La importància del Corredor Mediterrani consisteix en la seva capacitat de connectar nos amb el món, d’impulsar i internacionalitzar la nostra economia, de generar ocupació, de reforçar les oportunitats d’invertir a Catalunya, de posar en valor els clústers i pols econòmics de manera global i com a estímul per al desenvolupament del nostre país en termes generals.

Catalunya és un territori geoestratègicament situat al sud d’Europa, al bell mig dels fluxos econòmics d’intercanvi i de comerç global que flueixen entre Àsia, Amèrica i Àfrica i la mateixa Europa.

Conferència a càrrec de Ricard Font: “El Corredor Mediterrani”

Date: 
El dia 22 de juliol de 2015
Timetable: 
a les 18:30h
Place: 
Col·legi d’Enginyers de Camins (c/ Dels Vergós, 16 – FGC: Les Tres Torres)
Price: 
Gratuït

 

El proper dimecres 22 de juliol, a les 18:30 hores al Col·legi d’Enginyers de Camins, Ricard Font, secretari d’Infraestructures i Mobilitat de la Generalitat de Catalunya, donarà aquesta conferència on parlarà de la importància estratègica que té per Catalunya el Corredor Mediterrani, com a un projecte capaç de ser el motor econòmic al nostre país, així com del model econòmic català en matèria d’infraestructures i dels seus principals colls d’ampolla, però també, en paral·lel, de la promoció de serveis multimodals de transport de mercaderies, en el marc català i europeu.

Subscribe to RSS - Corredor Mediterrani