Corredor Mediterrani

El CETOP a la 1a Sessió de la Taula Estratègica del Corredor Mediterrani

El dia 9 de setembre va tenir lloc la primera sessió de la Taula Estratègica del Corredor Mediterrani i en representació del CETOP, va assistir-hi el Sr. Francesc Xandri, membre de la Comissió de Mobilitat.

Es va fer una presentació de l'estat de les obres, així com d'altres aspectes relaconats amb la seva acció econòmica i la logística.  

Podeu trobar tota la documentació de la sessió al  següent enllaç

 

Taula Estratègica Catalana del Corredor Mediterrani

La importància del Corredor Mediterrani consisteix en la seva capacitat de connectar nos amb el món, d’impulsar i internacionalitzar la nostra economia, de generar ocupació, de reforçar les oportunitats d’invertir a Catalunya, de posar en valor els clústers i pols econòmics de manera global i com a estímul per al desenvolupament del nostre país en termes generals.

Catalunya és un territori geoestratègicament situat al sud d’Europa, al bell mig dels fluxos econòmics d’intercanvi i de comerç global que flueixen entre Àsia, Amèrica i Àfrica i la mateixa Europa.

Conferència a càrrec de Ricard Font: “El Corredor Mediterrani”

Dates: 
El dia 22 de juliol de 2015
Horari: 
a les 18:30h
Lloc: 
Col·legi d’Enginyers de Camins (c/ Dels Vergós, 16 – FGC: Les Tres Torres)
Preu: 
Gratuït

 

El proper dimecres 22 de juliol, a les 18:30 hores al Col·legi d’Enginyers de Camins, Ricard Font, secretari d’Infraestructures i Mobilitat de la Generalitat de Catalunya, donarà aquesta conferència on parlarà de la importància estratègica que té per Catalunya el Corredor Mediterrani, com a un projecte capaç de ser el motor econòmic al nostre país, així com del model econòmic català en matèria d’infraestructures i dels seus principals colls d’ampolla, però també, en paral·lel, de la promoció de serveis multimodals de transport de mercaderies, en el marc català i europeu.

Subscriure a RSS - Corredor Mediterrani