You are here

Congrés RiscCAT, de Prevenció de Riscos, Seguretat i Salut Laboral

Date: 
6 i 7 de maig de 2021
Timetable: 
el 6 de maig de 9h a 13:20h i el 7 de maig de 9h. a 14h.
Place: 
Online

El RiscCAT és un punt de trobada i referència per als professionals de la prevenció, i creix amb l’objectiu de continuar formant cultura de prevenció, posar a l’alça el valor i la importància que aquesta té; millorar les bones pràctiques de professionals i empreses; promocionar la seguretat en els entorns laborals; conèixer les últimes tendències del sector i, en definitiva, millorar les condicions de seguretat i salut dels treballadors i les empreses i contribuir així en la disminució de l’accidentalitat laboral.

El dijous 6 de maig, comptarem ambla la participarció el Dr. Oriol Mitjà, 

El divendres 7 participaran professionals de primera línia en el món de la prevenció, com Ramón Pérez Merlos. També participarà l’Institut Català de Seguretat i Salut, la Fundació Laboral de la Construcció i Layher.  

A més, es desenvoluparà una taula de debat sobre reptes socials i polítics en context de pandèmia on participaran representants de sindicats i federacions empresarials.

El congrés s’adreça a:

  • Professionals de la Salut Laboral i Prevenció de Riscos
  • Tècnics i Delegats de Prevenció, Metges, Psicòlegs, Directius i Gestors d’Empreses
  • Responsables de Recursos Humans, Responsables de Comunicació, Comandaments intermedis i treballadors
  • Representants Sindicals i Responsables de l’Administració Pública

La situació excepcional ocasionada per la COVID-19 obliga a adaptar el format a les noves circumstàncies. La segona edició del congrés es durà a terme de manera telemàtica.