You are here

Piping Design. Curs pràctic de disseny i càlcul de canonades en processos industrials

Date: 
20 i 21 de maig de 2019
Timetable: 
de 9:30 a 18:30 h (inclou dinar)
Place: 
Barcelona - Via Laietana, 37 2n 08003 Barcelona
Price: 
Col·legiat -Associat: 400 euros / General: 690 euros
Organitza: 
Enginyers Industrials de Catalunya i Up Date

La finalitat del curs és poder disposar dels coneixements tècnics teòrics i pràctics usats en el dia a dia dels projectes, extrets de l'experiència i de les millors pràctiques. Coneixements necessaris per al disseny, càlcul i selecció de sistemes de canonades. Cadascuna de les diferents seccions del curs s'abordarà amb exemples pràctics i interactius; d'aquesta forma, al final del curs, els participants seran capaços de dissenyar i calcular aquest tipus de sistemes.

Addicionalment, es farà referència al material "clau" i complementari als diferents mètodes de disseny necessari per a un correcte disseny, càlcul i selecció dels temes esmentats.
Finalment, es lliurarà documentació detallada dels mètodes de disseny, càlcul i selecció. Així, els participants disposaran d'una referència per a projectes futurs.

Dirigit a enginyers superiors i tècnics, professionals lliures, alumnes dels últims anys de carrera, relacionats -o que desitgin fer-ho- amb el càlcul, disseny, selecció, fabricació, seguretat, qualitat i manteniment de sistemes i equips en processos industrials. Les indústries relacionades són, entre unes altres: Mineria, Petroli, Gas, Petroquímica, Energia Nuclear i empreses d'enginyeria relacionades.

Gràcies al conveni establert entre el EIC i el CETOP, els nostres col·legiats gaudiran del preu de col·legiat, només cal que us identifiqueu com a ETOP's al fer la inscripció general