cercle d'infraestructures

Commemoració del 15è Aniversari de la Fundació del Cercle d'Infraestructures

El 4 de desembre d'enguany es va celebrar el 15è aniversari de la Fundació Cercle d'Infraestructures, durant l'acte es va fer un reconeixement a les diverses empreses i institucions que han donat suport a la feina de la Fundació del Cercle d'Infraestructures, entre aquestes entitats, es troba el nostre Col·legi. Va recollir el guardò el degà Sr. Xavier Font.

Convocatòria El Cercle d'Infraestructures novembre 2015

BARCELONA

Mercè Conesa
Presidenta de la Diputació de Barcelona

Lloc: WTC Barcelona (Moll de Barcelona s/n, Ed. Est, 1ª planta)

Dia i hora: 3 de novembre de 2015, de 8:45 a 10:15 hores

 

MANRESA

La xarxa ferroviària del Bages i el Corredor Mediterrani

  • Xavier Corrons, Logistics Manager d’ICL Iberia
  • Salvador Soler, director de S3 Enginyeria

Lloc: Cambra de Comerç de Manresa (Muralla del Carme 17-23)

Celebració del 10è aniversari del Cercle d’Infraestructures a Girona

El dilluns 21 de juliol, dins del marc dels Sopars de l’Ultònia, va tenir lloc un sopar/col·loqui amb el Conseller de Sostenibilitat i Territori i que servia com a fita de la celebració del 10è aniversari del Cercle d’Infraestructures. A l’acte va assistir-hi en qualitat de representant del CETOP el cap de Comunicació Gerard Estanyol.

Resum del Workshop del Cercle d’Infraestructures sobre valorització de les infraestructures

El passat divendres 17 de juliol va tenir lloc a l’Auditori Leonardo da Vinci, a la nova seu d’ABERTIS a Barcelona, una jornada de treball amb el títol “Posar en valor les infraestructures a l’hora de la recuperació econòmica”, amb la presència de destacats ponents de l’administració pública i de l’empresa privada. Entre els assistents, representants de les grans constructores catalanes i espanyoles, d’enginyeries i associacions com el CETOP.

El CETOP, membre col·laborador del CERCLE D’INFRAESTRUCTURES

 

El passat dia 4 de febrer de 2015, en el marc de la jornada mensual del Cercle d’Infraestructures (posarhipertext www.cercleinfraestructures.cat) el degà del CETOP Xavier Font i Mach i el president del Cercle Pere Macias i Arau varen signar el conveni mitjançant el qual el nostre Col·legi Professional passa a formar part de la institució com a membre col·laborador.

Fundació Cercle d’Infraestructures

El dia 18 de novembre el CETOP i el Cercle d’Infraestructures van establir els primers contactes de cara a la integració del Col·legi en el grup de col·laboradors d’aquesta Fundació.

El degà Sr. Xavier Font i el President del Cercle Sr. Pere Macias es van reunir en el World Trade Center per tal de concretar els termes d’aquesta col·laboració que tindria efectes a partir de febrer de 2015.

Subscriure a RSS - cercle d'infraestructures