Esteu aquí

Presentació de la darrera actualització de l’eina de càlcul d’emissions de GEH associades al planejament urbanístic.

El proper 8 de setembre, l'Oficina Catalana del Canvi Climàtic presentarà la darrera actualització de l’eina de càlcul d’emissions de GEH associades al planejament urbanístic. 

Aquesta revisió de l’eina de càlcul d’emissions i el seu manual d’ús s’han impulsat des de la Direcció General de Qualitat Ambiental i Canvi Climàtic, la Direcció General de Polítiques Ambientals i Medi Natural, i ha comptat amb la col·laboració de l’INCASOL.

La jornada s’adreça a responsables i tècnics de les àrees d’urbanisme i medi ambient de les administracions locals, així com tècnics i professionals de les consultores ambientals.  

L’eina de càlcul vol ser un instrument d’ajuda per a facilitar la integració dels aspectes relacionats amb el canvi climàtic en el l’avaluació ambiental estratègica, d’acord amb les prescripcions de la Llei 16/2017, de l’1 d’agost, del canvi climàtic, modificada pel Decret Llei 16/2019, de 26 de novembre, de mesures urgents per a l'emergència climàtica i l'impuls a les energies renovables i de La Llei 21/2013, de 9 de desembre, d’avaluació ambiental, modificada per la Llei 9/2018.

Us adjuntem l’enllaç al programa d’aquesta Jornada, que tindrà lloc el 8 de setembre, de 12 a 13.30 h, en sessió virtual mitjançant la plataforma Zoom. 

Si teniu interès a assistir-hi, cal que feu la inscripció abans del 3 de setembre.

El dia anterior a la jornada les persones que s’hi hagin inscrit rebran un enllaç perquè s’hi puguin connectar.

Paraules clau: