Esteu aquí

6ª Edició European BIM Summit BARCELONA 2020

L'esdeveniment internacional més rellevant de l'entorn BIM arriba aquest any a la seva 6ª edició (Del 27 al 29 de Maig) i ho fa amb un format encara més atractiu i una ubicació privilegiada: al World Trade Center (WTC) de Barcelona, ​​a pocs metres del centre neuràlgic de la ciutat.

Després de cinc anys incentivant la integració dels nous models digitals BIM i el treball col·laboratiu, el context local, estatal i europeu han canviat de forma radical. Les novetats legislatives i la publicació de l'Handbook per al sector públic europeu configuren un escenari totalment diferent a què existia quan va néixer l'European BIM Summit. Per adaptar-se a aquest nou panorama, en l'edició de 2020 el congrés ha adequat el seu format i continguts.

Per tal d'aconseguir-ho, en aquesta 6ª edició comptem amb el suport de Patrick McLeamy, president de l'estudi d'arquitectes més gran dels EUA i fundador del BuildingSMART Alliance, que assumeix el paper d'European BIM Summit Honorary Advisor per a la selecció d'experiències i experts. D'aquesta manera, el programa de sessions traspassa les fronteres d'Europa per obrir-se al món.

L'European BIM Summit està organitzat pel Col·legi d'Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d'Edificació de Barcelona, ​​BIM Academy i buildingSMART Spain.

Fins el 15 de Febrer pot realitzar-se el registre amb un descompte de el 50% !!

Paraules clau: