Esteu aquí

Convocatòria Premis de l'Aigua 2020

L'Associació d'Amics de l'Aigua lliurarà els "Premis de l'Aigua" el proper el 23 de març de 2020.

L'Associació Catalana d'Amics de l'Aigua lliura cada any, amb motiu de les celebracions del Dia Mundial de l'Aigua, els Premis de l'Aigua, amb els que es pretén estimular, de forma no dinerària, totes aquelles iniciatives, actuacions o trajectòries que tinguin quelcom a veure amb la nostra voluntat de millorar la relació de la població catalana amb l'aigua i el seu entorn natural.

En aquest sentit, s'inicia un procés de consulta entre tots els nostres socis, amb l'objectiu que siguin ells qui decideixin les propostes de candidatures a sotmetre a la consideració del Jurat, nomenat per la Junta Directiva de l'Associació Catalana d'Amics de l'Aigua i integrat per personalitats de reconegut prestigi al món de l'aigua a Catalunya.

Les candidatures es podran presentar fins el 15 de gener de 2020, mitjançant comunicació adreçada a info@amicsaigua.com, d’acord amb el model que s’acompanya.

Els "Premis de l'Aigua 2020" seran atorgats per votació d'un jurat designat per la Junta Directiva de l'Associació Catalana d'Amics de l'Aigua.