Esteu aquí

AutoRenting - Banc Sabadell

Necessites un cotxe de Renting? Consulta l'acord que oferim amb el Banc Sabadell. Només fins el 30 de Juny de 2019!

Gràcies a l’acord de Banc Sabadell amb el seu col•lectiu professional, posem a la seva disposició productes i serveis molt interessants, entre els quals destaquem l’AutoRenting. Si en contracta un abans del 30/06/2019, l’obsequiarem amb una targeta Solred amb 50 euros en carburant, avantatge exclusiu per ser membre del seu col•lectiu.

A Banc Sabadell apostem per una oferta de vehicles respectuosos amb el medi ambient, composta per vehicles híbrids i elèctrics, amb una òptima relació consum/prestacions. Per diverses raons, Banc Sabadell sempre ha tingut un compromís responsable socialment, i és capdavanter en finançament d’inversions en energies renovables. El 79% dels vehicles de la nostra flota ja són de baixes emissions, i el nostre repte és augmentar més aquest percentatge.

Tenim una oferta atractiva que cobreix totes les necessitats dels clients: assessorament imparcial que prescriu els millors productes; capacitat de compra que selecciona per als nostres clients el millor del sector, i una sola quota mensual que inclou l’assegurança, les reparacions, els canvi de pneumàtics i un servei exclusiu en què el client repara en concessionaris oficials de la seva lliure elecció. El rènting és un sistema que elimina tot el risc per al client, perquè ho redueix a una sola quota. Desapareixen els costos imprevistos com, per exemple, una reparació d’última hora. Especialment en el cas dels elèctrics o híbrids ens trobem davant una nova tecnologia que avança molt ràpidament, i nosaltres li oferim al client eliminar la incertesa del valor futur del seu bé. Si fem números, és més rendible pagar mensualment la quota de lloguer amb tots els serveis que adquirir el vehicle i fer-se càrrec de les despeses i impostos.

Qualsevol col•lectiu es beneficia del rènting, des de particulars, petites empreses o negocis, passant per les pimes, fins a les grans corporacions. A més, els empresaris poden beneficiar-se de les deduccions de l’IVA i IRPF o de l’impost de societats, atenent a la legislació vigent.

Disposem d’un ventall d’ofertes que engloba tots els segments del mercat (vehicle urbà, compacte, berlina, tot terreny, furgoneta industrial…) i que pot trobar a l’espai AutoRenting del nostre web: www.bancsabadell.com. Gaudeixi del seu vehicle des de 295 euros(1) al mes  amb tot inclòs.

Per a més informació o assessorament financer, es pot adreçar a qualsevol oficina de Banc Sabadell o contactar mitjançant el telèfon 902 120 504 o l’adreça electrònica bsautorenting@bancsabadell.com.

 

1. (Quota per al nou Kia Ceed Business 1.0 T-GDi 88KW (120 CV) 5 portes (benzina, blanc, manual) per a 48 mesos i 10.000 km amb IVA inclòs i tots els serveis especificats).

Paraules clau: