Esteu aquí

Presentat el Llibre Blanc del BIM publicat per l’ITeC i la Generalitat de Catalunya

El passat 20 de novembre va tenir lloc al Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de Barcelona la presentació del Llibre Blanc sobre la Definició Estratègica d’Implementació del BIM a la Generalitat de Catalunya, elaborat per membres del Grup de Coordinació de la Comissió Construïm el Futur de l’ITeC.

La sala d’actes del CAATEEB va acollir la presentació dins el context d’una nova sessió de l’European BIM Summit Day, en la que es van analitzar els impactes de l’entorn BIM a l’administració pública des d’una visió de present i futur. Ferran Falcó, Secretari General de Territori i Sostenibilitat i President de la Comissió Interdepartamental BIM de la Generalitat de Catalunya, va ser l’encarregat d’obrir la jornada i presentar el llibre.

Es va tractar la importància de determinar els requisits BIM per a concursos i per a operar internament, així com també la preocupació per fixar quines directives, lleis i documents fan necessària la implantació d’entorns BIM en els processos d’una administració pública a partir dels recursos humans idonis. 

Paraules clau: