Esteu aquí

IV Congrés d'Enginyeria Municipal

Save the date! 25-26 d'octubre de 2018

Ens plau comunicar-vos que, un any més, el Col·legi d'Enginyers d'Obres Públiques de Catalunya organitza la IV edició del Congrés d’Enginyeria Municipal a Barcelona els dies 25 i 26 d’octubre, a l’Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya.

Aquest esdeveniment està dirigit als professionals que desenvolupen la seva activitat en l’àmbit local, als gestor municipals, a les empreses de serveis municipals i als representants polítics de les administracions locals, amb l’objectiu de millorar la gestió municipal i promoure l’ intercanvi de coneixements entre professionals del sector.

Trobareu tota la informació a la web del congrés

Les inscripcions ja estan obertes. Us esperem!!! 

El Col·legi ha posat a disposició dels tècnics 30 beques per assistir al Congrés. Per gaudir d'una beca, s'ha de sol·licitar a cim@cetop.cat, indicant indispensablement nom, cognoms, telèfon de contacte i correu electrònic. Les beques s'atorgaran per rigorós ordre de sol·licitud. Les persones becades, rebran un correu electrònic amb les instruccions per fer la inscripció gratuïta.

Si desitgeu rebre mes informació podeu contactar amb nosaltres telèfon del Col·legi 934398754 o al 605905706 i demanar per Elena Oliva.

Paraules clau: