Esteu aquí

Networking Interprofessional

El Col·legi a través de l'Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya a la qual pertany, us convida a participar gratuïtament al Networking Interprofessional, el proper dia 30 de Maig de 10 a 13 hores, al Saló BizBarcelona, adreçat exclusivament a professionals col·legiats i empreses, amb l’objectiu de generar col·laboracions conjuntes i negoci.

Els col·legiats tindreu l'oportunitat d'entrevistar-in situ (i amb hora programada) amb empreses del vostre sector o altres i donar-vos a conèixer com a professionals col·legiats.

Gettingcontacts generarà una agenda personal de 6 reunions per a cada participant segons els seus interessos + llistat detallat dels participants i acreditació / identificació personal.

Amb la teva participació aconseguiràs:

  • Reunions directes amb l'empresa / col·legiat del teu sector o altres
  • Nous contactes professionals de qualitat en un únic espai
  • Agenda d'entrevistes personalitzada i garantia de 6 reunions.

A més, tindràs l'oportunitat de entrevistar-te amb més empreses i participar a partir de les 13 hores al Networking Agents & Brokers (sense agenda) on podràs publicar gratuïtament el teu perfil professional a través d'unes pantalles instal·lades a l'espai i reunir-te, si ho consideres, amb altres professionals i visitants que s'interessin pel teu anunci.

DATA LÍMIT D’INSCRIPCIONS: 18 DE MAIG.

Reserveu la vostra plaça 

No oblidis demanar el teu ACCÉS GRATUÏT al Col·legi enviant un correu a catalunya@cetop.cat, indicant el vostre nom, cognom i número de col·legiat, i us facilitarem el vostre codi personalitzat.

T'esperem a Bizbarcelona Interprofessional gettingcontacts!

 

Paraules clau: