Esteu aquí

Actualització Bancs Infraestructures

Banc paramètric d'Infraestructures de la Generalitat de Catalunya SAU (Infraestructures.cat) per a la construcció i la rehabilitació d'obres públiques d'edificació (edificis escolars, benestar social, sanitaris, judicials...) a Catalunya.

L’actualització dels bancs ha consistit en posar al dia els preus de referència, les dades ambientals dels indicadors de cost energètic, emissió de CO2 i residus, així com la repercussió de la normativa vigent.

Aquest banc es presenta en format paramètric i permet agrupar dins d’una família un gran nombre de partides d’obra, però oferint la possibilitat de fer la tria per paràmetres.

  • Obres Hidràuliques: Aquest banc inclou els preus de referència i les dades ambientals per a la construcció d’obres hidràuliques públiques.
  • Obra Civil: Conté partides d’obra d’enginyeria civil per a la redacció d’obres viàries i d’instal·lacions ferroviàries, arquitectura i urbanització per a obres de transports (FGC i metro), incloent auscultació, gestió de residus, serveis afectats i seguretat i salut.
  • Edificació: Banc per a la construcció i la rehabilitació d’obres públiques d’edificació (edificis escolars, de benestar social, sanitaris, judicials, etc.)

[+] informació

Paraules clau: