Esteu aquí

Optimitzar la gestió del despatx d'enginyeria amb Avant Manager: major eficiència i productivitat

Dates: 
El 21 d'octubre de 2015
Horari: 
De 18 a 20 hores
Lloc: 
Seu dels EIC, Via Laietana, 39, 5a planta - Barcelona
Organitza: 
COEIC

El proper 21 d'octubre tindrà lloc la jornada "Optimitzar la gestió del despatx d'enginyeria amb Avant Manager: major eficiència i productivitat" a la seu del COEIC.

En aquesta jornada s'analitzaran aquelles tasques no productives del despatx d'enginyeria, que consumeixen molt temps i aporten poc valor, i s'exposaran, amb exemples concrets, els avantatges d'utilitzar la eina informàtica Avant Manager per a la gestió integral del despatx, els projectes i els clients.

També veurem exemples concrets comparatius del temps que es triga en fer aquestes tasques, tant de manera convencional, com de manera eficient mitjançant un software de gestió, així com els beneficis obtinguts pel que fa a la comunicació interna i externa de l'empresa

Entre d'altres, veurem com fer en qüestió de segons: ofertes d'honoraris, factures, currículums de projectes, control de temps, costos i producció, etc. Tot això, en un entorn de mobilitat, col.laboratiu, multi empresa i global, mitjançant el software de gestió Avant Manager, específic per a despatxos d'enginyeria.

PROGRAMA:

  • Gestió eficaç de la cartera de clients
  • Reducció del temps invertit en tasques no productives (com gestionar ofertes d'honoraris, factures, currículums de projectes...)
  • Control detallat dels projectes
  • Control de costos i de producció
  • Com millorar la comunicació interna i externa del despatx
  • Com aconseguir gestionar el despatx de manera eficaç en un entorn de mobilitat, en un entorn multi-empresa i en un entorn internacional
  • Anàlisi del software de gestió integral específic per a despatxos d'enginyeria Avant Manager

HI INTERVINDRAN:

- Jordi Oliva Natal. Director d'AVANT Global Services, LLC a Estats Units.
- David Rotllan Corbella. Director d'Avant Enginyers Consultors, SLP a Espanya.

En acabar, hi haurà un torn de preguntes i resolució de dubtes dels assistents.