News

Com cada any el Col·legi d’Enginyers d’Obres Públiques de Catalunya vol obsequiar al seus col·legiats amb una agenda per al 2020.

Si esteu interessats en obtenir-la, només cal que ens envieu un mail al Col·legi indicant el vostre nom i cognoms.

L'agenda és una de les moltes avantatges que podeu tenir si les vostres quotes estan domiciliades al CETOPSi vols saber quines altres avantatges hi han, cliqueu al següent...

Read more

Els col·legis professionals d’enginyeria tècnica i de graduats en enginyeria de Catalunya (METGEC) preparen una destacada jornada pel 15 de novembre on l’objectiu és “reflexionar sobre l’entorn digital de les activitats dels enginyers i treure’n conclusions útils per avançar cap a la inevitable i necessària digitalització”.

PROGRAMA

  • A les 10 h. Miquel Darnés, president de la METGEC; i Xavier Font, vicepresident, donaran la benvinguda als assistents. Raúl Fuentes, especialista en enginyeria digital de...
Read more

Durant les últimes dècades, el món ha desenvolupat una forta concentració de la població a les zones urbanes i es preveu que aquesta concentració vagi en augment.

En el cas de Catalunya, gairebé el 80% de la població viu a municipis de més de 10.000 habitants.

Les ciutats i entorns urbans s'han convertit no només en el lloc on viu la majoria de la població mundial, sinó també en espais d'oportunitat però, la concentració urbana produeix un seguit de reptes tant a l'àmbit social com a ambiental. L'empitjorament de la qualitat...

Read more

Si pertanys al Col·legi i tens domiciliades les teves quotes a Catalunya gaudiràs de moltes avantatges.

Et quedaràs sense elles?

  • Tracte directe i personal
  • Formació presencial
  • Defensa dels interessos professionals dels col·legiats davant de les administracions locals
  • Assegurança de Responsabilitat civil gratuïta amb una cobertura fins a 50.000€
  • Assessorament professional i laboral
  • Certificació professional (AQPE- Agència Qualificació Professional de l’Enginyeria)
  • Descomptes i ofertes amb...
Read more

El Col·legi amplia l'horari d'atenció al públic a partir del proper dilluns dia 21 d'octubre.

Ens podreu trobar de Dilluns a Divendres de 8:30h a 14:30h, i les tardes dels Dimarts de 15:30h a 18h.

 

Voldríem demanar-te dos minuts del teu temps perquè emplenis aquesta enquesta anònima per conèixer l'enginyer d'avui.

El Col·legi està preparant una jornada sobre la transformació digital i necessitem conèixer l’enginyer d’avui. Durant la jornada comunicarem els resultats, però ara és important que el mostreig sigui el més ampli possible.

La jornada “...

Read more

El 14 d’octubre, dia en que s’ha fet pública la sentència del “procés”, més de 150 entitats i organitzacions de la societat civil, entre les que es troba la Junta de Govern del Col·legi, han signat un manifest de rebuig a la sentència on es denuncien les “conseqüències greus que aquesta té sobre els drets polítics de la ciutadania i els drets de manifestació, d’expressió, de lliure associació i de dissidència política, suposant un retrocés per la qualitat democràtica de la nostra societat”. El manifest es va presentar el 14 d'octubre a les 13.30 h a la...

Read more

El  Col·legi anfitrió de la visita dels estudiants de Màster en Smart Cities de l'Ecole Nationale de Ponts et Chaussées de Paris.

El mes de juliol passat, l’Ècole Nationale de Ponts et Chaussées de Paris ens va sol·licitar que acompanyessim a un grup d’estudiants del Màster en Smart Cities, que volien fer una visita tècnica d’una setmana a la ciutat de Barcelona.

Un cop més, una tercera escola d’enginyeria civil de Paris confia en el nostre Col·legi, com a entitat de referència en aquest camp, per a mostrar-los la ciutat, el seu urbanisme i les empreses i...

Read more

En data 19 de setembre, el Col·legi  va presentar escrit de recurs potestatiu de reposició contra l’Acord de la Junta de Govern Local de l’Ajuntament de Súria d’aprovació d’expedient de contractació, aprovació de Plecs i inici de la licitació dels serveis de la redacció de tres projectes executius i les seves direccions d’obra, mitjançant procediment obert.

A la Clàusula Vuitena dels Plecs,  en el seu punt 2.2. Solvència Tècnica,  relativa a l’acreditació de l’aptitud per contractar, es deia:

  • “b) Títols acadèmics i professionals de les persones proposades. Aquests...
Read more

Infocentre, bloc de normativa del Col·legi d’Enginyers Industrials nos informa que:

El Ministerio de Industria, Comercio y Turismo ha revisado 2 guías técnicas de aplicación del Reglamento Electrotécnico de Baja Tensión (REBT).

Las guías revisadas son:

Read more

Pages

Subscribe to News