You are here

4a i última jornada de tallers STEM ONLINE per a infants de les persones col·legiades

Date: 
Dijous 30 de juliol
Timetable: 
tarda
Place: 
Online
Price: 
Gratuït
Organitza: 
Taula d'Enginyeria de les Comarques Gironines

Des del Col·legi, us convidem de nou a inscriure als vostres fills i filles que enguany hagin cursat de 1r a 6è de Primària al proper taller i últim taller STEM: ENS MENGEM LA GEOMETRIA (taller de matemàtiques), que es realitzarà ONLINE en directe per Zoom el DIJOUS 30 DE JULIOL segons:

  • De les 16h a les 16.45h: infants de 1er, 2on i 3er.
  • De les 17.15h a les 18h.: infants d’entre 4t, 5è i 6è.

Us recordem que aquests tallers estan subvencionats per la TEG (Taula d'Enginyeria de les Comarques Gironines), a través del projecte ENGINY-era *, amb l'objectiu que els infants disposin d'un espai on aprendre de manera lúdica i gratuïta des de casa.

Cada taller té 15 places i es respectarà l'ordre d'inscripció. La data límit d’inscripció és el dimecres 29/07 a les 12h. Us podeu inscriure al següent enllaç (omplir un formulari per a cada infant):

INSCRIPCIONS

El material necessari per fer el taller és:

  • Mínim 40 escuradents, (amb punxes per les dues bandes)
  • Llaminadures del tipus: “Dragibus” (les petites). Si no en trobeu també podeu comprar les del tipus “Lágrimas” o sinó també les del tipus “Gummy” tallades prèviament per la meitat. Es poden comprar a botigues de llaminadures o també en alguns supermercats. Es necessiten unes 40 per nen/a.

Animeu-vos a apuntar als vostres infants que s’ho passaran genial!

*ENGINY-era és un projecte social que té com a objectiu fer arribar les disciplines STEM (la ciència, la tecnologia, l’enginyeria i les matemàtiques) a tots els infants a través de la realització i divulgació d'activitats, projectes i tallers amb la voluntat de trencar amb els estereotips de gènere o qualsevol altra discriminació. www.enginy-era.com