congreso

Les ciutats han de liderar la transformació digital i la lluita contra el canvi climàtic

IV Congrés Nacional d’Enginyeria Municipal celebrat els passats 25 i 26 d’octubre a Barcelona

  • Per a Xavier Font, degà del CETOP, “les noves eines i tecnologies s’integren en tots els àmbits de la gestió municipal i ajuden a millorar els serveis urbans”

  • Els robots i drons per a la inspecció i manteniment a les ciutats seran el camí cap a la ciutat autoreparadora

  • Les xarxes d’il·luminació LED, en fanals i semàfors, oferirà un sistema de transmissió de dades ràpid, segur i sostenible

Future Industry Congress - 2a Edición

Dates: 
21 de junio
Horari: 
de 9.00h a 14.300h // 14.30-15.30 CÓCTEL NETWORKING
Lloc: 
Auditorio CaixaForum C/ Francesc Ferrer i Guàrdia, 6-8. de Barcelona
Preu: 
Gratuito, es preciso inscripción previa

El Colegio vuelve a ser  entidad colaboradora del "FUTURE INDUSTRY CONGRESS" que  se celebrará el día 21 de junio en el Auditorio CaixaForum Barcelona.

Esta edición titulada “Tecnologías de vanguardia que marcan rumbo a nuestras empresas” esbozará la tecnología 5G y las Future and Emerging Technologies, definidas por la Comisión Europea: Materiales y Procesos 2D, Human Brain Tecnologies y Quantum Industries.

Becas para el II Congreso Ingeniería Municipal

El Col·legi d'Enginyers Tècnics d'Obres Públiques de Catalunya ofrece un número limitado de Becas subvencionadas al 100% para asistir al Congreso.

Se han establecido dos tipologías de BECAS, unas dirigidas a aquellos colegiados que estén en una situación de desempleo y las otras a alumnos precolegiados o estudiantes de ITOP o grado en Ingeniería Civil o de la Construcción que deseen inscribirse en el Congreso.

Podrán optar a ellas cumpliendo los requisitos siguientes:

Subscriure a RSS - congreso