Esteu aquí

Jornada i Workshops Lean Construction 2020

Dates: 
21 i 22 de setembre
Organitza: 
ITeC

 

JORNADA

Primers resultats de l'aplicació de Lean Construction a Espanya

Transcorreguts més de 10 anys des de les primeres experiències d'aplicació de tècniques de la construcció Lean en gestió d'obres a Espanya, a la Jornada Lean Construction Barcelona 2020 es presentaran els resultats i anàlisi de l'experiència d'implementar Lean en el procés constructiu.

La cita anual de Lean Construction se celebrarà els propers dies 21 i 22 de setembre a Barcelona amb uns tallers, previs d'iniciació i eines de Lean i la jornada que en aquesta edició presentarà  Primers resultats de l'aplicació de Lean Construction a Espanya.

Les ponències s'agruparan en tres sessions que tractaran els resultats obtinguts en els següents àmbits:

1. Estratègies de les organitzacions per abordar el canvi
2. L'aplicació de diferents tècniques Lean en projectes
3. Els contractes d'execució integrada de projectes (IPD)

A més de les ponències emmarcades en aquestes sessions,  el secretari general d'Asprima i Apce, Daniel Cuervo, presentarà les línies generals d'un model de contracte IPD a Espanya.
 

WORKSHOPS

Workshop 1 - Introducció al Lean. Marc Bach
S'analitzarà el perquè de l'èxit de Toyota. I per què s'apliquen els seus principis en qualsevol àmbit de negoci a nivell mundial

Workshop 2 - Introducció a altres sistemes de gestió de producció per projectes i obres. Víctor Roig
L'objectiu del taller és presentar els coneixements bàsics sobre diferents sistemes de planificació de projectes així com de sistemes de control de producció de les activitats planificades.

Workshop 3 - Com licitar i contractar una obra de manera col·laborativa Lean IPD? Pedro Júdez
Aquest taller es centrarà en els aspectes comercials de l’acord de contractes IPD. Es dirigeix especialment a promotors

Workshop 4 - L'aplicació de l'eina 5S a diferents tipus d'organització. Jaume Aldavert
5S és una metodologia que permet millorar el treball en equip i la productivitat, eliminant el malbaratament en els processos. Presentació de l'app 5S d'ONLEAN.
 

Atés que el Col·legi és membre del patronat de l’ITeC, els nostres col·legiats gaudiran d'una oferta exclusiva: Fins el dia 30 de juny hi han 30 places amb una tarifa de 75€ (jornada + workshop) enlloc de la quota general de 150€.