Formulari de sol·licitud de col·legiació/precol·legiació

Si voleu crear un compte en aquest lloc, seleccioneu la casella de sota i introduïu un nom d'usuari Si ja teniu un compte identifiqueu-vos abans de completar aquest formulari
Si us heu diplomat amb vàries titulacions al mateix temps, cliqueu-les totes aquí (no cal que ompliu un conjunt de dades per cadascuna).
Si heu marcat l'opció "altres graduacions" al camp anterior, escriviu aquí quina.
Nom de l'escola universitària a on va cursar els estudis
Nom entitat
Compte corrent: 2 dígits codi pais
 

En compliment amb el Reglament General de Protecció de Dades (RGPD) (UE) 2016/679, de plena aplicació a partir del 25 de Maig de 2018, t’informem que les dades personals que ens facilites en aquest formulari seran tractades pel COL·LEGI D’ENGINYERS TÈCNICS D’OBRES PÚBLIQUES DE CATALUNYA amb l’objectiu de tramitar la teva col·legiació, gestionar el Registre de Col·legiats d’aquesta corporació, realitzar la gestió comptable, historial i administrativa, i enviar-te comunicacions col·legials que puguin ser del teu interès, per correu electrònic o correu ordinari.

Al mateix temps, les teves dades seran comunicades al COLEGIO DE INGENIEROS TÉCNICOS DE OBRAS PÚBLICAS (d’àmbit estatal) amb la finalitat de complir amb les obligacions establertes entre ambdues institucions. Per a la formalització de la pòlissa gratuïta de Responsabilitat Civil, el Col·legi comunicarà les teves dades a l’entitat amb qui s’hagi signat el contracte.

D’acord amb la normativa vigent, són d’accés públic les dades de nom i cognoms, número de col·legiat, adreça professional, telèfon i correu electrònic. Aquestes dades que t’identifiquen com a professional col·legiat, estan disponibles al públic a través de la Guia Oficial del Col·legi de la nostra pàgina web www.enginyerscivils.cat . Si desitges que fem constar que aquestes dades públiques no poden ser utilitzades per a finalitats de publicitat o prospecció comercial, marca la casella:
En cas que ens autoritzis a comunicar les teves dades identificatives (nom, cognom, nif, adreça, mail i telèfon) a l’entitat financera amb qui el Col·legi té un conveni de col·laboració o altres col·legis professionals, perquè t’enviïn publicitat dels productes i serveis que ofereixen i que puguin ser del seu interès, ja sigui mitjançant correu electrònic o correu ordinari, marca aquesta la casella “Consenteixo”. En cas contrari, hauràs de marcar la casella “No consenteixo”.
 
 

Aquest consentiment atorgat podrà ser revocat enviant un escrit adreçat a:
Secretaria del Col·legi, carrer Numància, 95-99, local 5, 08029, Barcelona.

Igualment, pots exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament, a la portabilitat o oblit, adreçant un escrit a la Secretaria o per correu electrònic a l’adreça catalunya@cetop.cat . En qualsevol cas, pots adreçar-te a la Agencia Española de Protección de Datos ( http://www.agpd.es ) en defensa dels teus drets.