CYPE Tienda online  |  Contacto  |  www.cype.es
Nueva versión 2016

Seminari online. Càlcul d’un model BIM amb Cypecad

15 febrer de 2017 de 10.00 a 11.00 hores

CYPECAD ha estat concebut per realitzar el disseny, càlcul i dimensionament d'estructures de formigó armat i metàl•liques per a edificació i obra civil, sotmeses a accions horitzontals, verticals i a l'acció del foc.

Aquestes estructures poden estar compostes per: pilars (de formigó, d'acer i mixts), pantalles i murs; bigues de formigó, metàl•liques i mixtes; forjats de biguetes (genèriques, armades, pretesades, in situ, metàl•liques d'ànima plena i de gelosia), plaques alleugerides, lloses mixtes, reticulars i lloses massisses; i fonamentacions per lloses, bigues de fonamentació, sabates i enceps.

Aquest seminari té com objectiu oferir una visió general del programa Cypecad a partir de la introducció geomètrica d’una obra mitjançant la importació de fitxers en format IFC.

PROMOCIÓ ESPECIAL pels inscrits:

PAQUET CYPECAD + MÒDULS*
P.V.P. 7.855 €
   2.250 €


• En aquest paquet s’inclou: CYPECAD; Pilars i Bigues de formigó i metàl•liques; Forjats unidireccional i reticular, Lloses massisses i posttesades; Plaques alleugerides; Comprovació de punxonament i de resistència al foc; Sabates; Enceps; Lloses i bigues de fonamentació; Càlcul avançat de fonamentacions superficials; Escales; Murs d'edificació; Pantalles, Plaques d’ancoratge; Interacció de l’estructura amb els elements constructius, Introducció automàtica d'obres: DXF, DWG i models CAD/BIM i Càlcul en paral•lel fins a vuit processadors.

*Amb CYPECAD LT30.  950 €

En aquest cas es poden calcular estructures que no superin els següents condicionants: trenta pilars, quatre grups de plantes, cinc plantes en total i cent metres lineals de mur.

Consulti altres combinacions:
Gonzalo Cascante: Tel. 691 650 695 • gonzalo.cascante@cype.com
Javier Linares: Tel. 617 328 905 • javier.linares@cype.com

    Seminari online gratuït
15 de febrer
   
    De 10.00 a 11.00 h
   
   


Registri’s

Ponent: Silvia Bonilla Sabido de CYPE Catalunya

   
       

Versión 2016




 


CYPE Ingenieros, S.A.
Avda. Eusebio Sempere, 5 - 03003 ALICANTE
Tel. 965 922 550 - Fax 965 124 950

Twitter Youtube


Si no desea recibir más información de este tipo pulse aquí para darse de baja.

De conformidad con lo establecido en la L.O.P.D. 15/1999, CYPE Ingenieros garantiza la adopción de las medidas necesarias para asegurar el tratamiento confidencial de los datos de carácter personal. Así mismo le informamos de la posibilidad de ejercer los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición en la siguiente dirección:
Av. Eusebio Sempere, 5 - Bajo. 03003 - Alicante. Aviso legal