CONGRESO CIM-2022 El congreso de los técnicos municipales

¿Eres un profesional, gestor o empresa de servicios que desarrolla su actividad en el ámbito de la administración local?

Aconsegueix un perfil integrador en l'àmbit de l'enginyeria i la gestió urbana

PREINSCRIPCIONS OBERTES: Fins al 21 de novembre de 2022

El Col·legi signa un conveni de col·laboració amb ACEDIS Formación Business School

Desprès de les gestions fetes per l'INGITE i la METGEC, on l’ECCAT exerceix la vicepresidència, l’Ajuntament de BCN ha complert la seva paraula i ha inclòs els graduats en enginyeria en les places A1.

El Col·legi signa un conveni de col·laboració amb El Clúster de Seguretat contra Incendis de Catalunya (CLÚSIC). 

En una situación donde la sociedad está adaptándose a los nuevos cambios de todo tipo, lo que ahora llamamos una sociedad resiliente, nuestro colectivo y en particular la asociación colegial también debe serlo.

¿No puedes venir personalmente a colegiarte? No hay problema, puedes hacerlo de forma online en el siguiente enlace.

Actualiza tus datos personales, profesionales y añade tu fotografía.

Sólo tienes que identificarte con tu usuario y contraseña.

Avís als usuaris d'Internet Explorer 8 (o inferior)

La versió 8 del navegador Internet Explorer te més de 4 anys, i ja han estat publicades les versions 9 i 10. Actualitzeu-les si voleu veure aquesta web tal i com ha estat dissenyada.

Si sou usuaris del sistema operatiu Windows XP, que te més de 10 anys, no podreu actualitzar-lo. En aquest cas us recomanem que useu altres navegadors com el Firefox, Chrome, Opera... o que canvieu el vostre sistema operatiu (teniu opcions gratuïtes disponibles, com linux).

De totes formes, hem fet alguns retocs perquè la navegació per la web amb IE8 sigui possible, tot i que no la més recomanable.

Suscribirse a Front page feed