Sabadell Professional i ECCAT  mantenen un acord  per promoure iniciatives, protegir els teus interessos i proposar solucions financeres a tots els seus PROfessionals.

En una situación donde la sociedad está adaptándose a los nuevos cambios de todo tipo, lo que ahora llamamos una sociedad resiliente, nuestro colectivo y en particular la asociación colegial también debe serlo.

CONGRESO CIM-2022 El congreso de los técnicos municipales

¿Eres un profesional, gestor o empresa de servicios que desarrolla su actividad en el ámbito de la administración local?

Desprès de les gestions fetes per l'INGITE i la METGEC, on l’ECCAT exerceix la vicepresidència, l’Ajuntament de BCN ha complert la seva paraula i ha inclòs els graduats en enginyeria en les places A1.

¿No puedes venir personalmente a colegiarte? No hay problema, puedes hacerlo de forma online en el siguiente enlace.

Actualiza tus datos personales, profesionales y añade tu fotografía.

Sólo tienes que identificarte con tu usuario y contraseña.

Avís als usuaris d'Internet Explorer 8 (o inferior)

La versió 8 del navegador Internet Explorer te més de 4 anys, i ja han estat publicades les versions 9 i 10. Actualitzeu-les si voleu veure aquesta web tal i com ha estat dissenyada.

Si sou usuaris del sistema operatiu Windows XP, que te més de 10 anys, no podreu actualitzar-lo. En aquest cas us recomanem que useu altres navegadors com el Firefox, Chrome, Opera... o que canvieu el vostre sistema operatiu (teniu opcions gratuïtes disponibles, com linux).

De totes formes, hem fet alguns retocs perquè la navegació per la web amb IE8 sigui possible, tot i que no la més recomanable.

Suscribirse a Front page feed