ITeC

El degà, nomenat nou President de l'ITeC

El passat divendres 18 de novembre es van aprovar per unanimitat les dues candidatures a President i el Vicepresident de la Fundació ITeC.

L’Il·ltre. Sr. Xavier Font Mach, Degà del Col·legi de l’Enginyeria Tècnica d’Obres Públiques i de l’Enginyeria Civil de Catalunya – ECCAT, va ser nomenat oficialment President del Patronat, havent exercit com a President en Funcions després de la pèrdua sobtada de l’amic i company Lluís Comerón, aquest mateix any.

Descarrega't de manera gratuïta el Visor BIM

VisualCost és una eina gratuïta que ofereix l’ITeC al sector de la construcció per a facilitar a tots els professionals i empreses l’accés a la lectura d’amidaments i pressupostos elaborats en BIM.

El software VisualCost es basa en formats interoperables: per una banda, en els arxius de pressupost en format FIE-BC3; per l’altra, en els arxius de modelat en format IFC.

Mor Lluís Comerón, president del Patronat de l'ITeC

El passat 25 de gener, ens va deixat l’arquitecte i president del Patronat de l'ITeC, Lluís Xavier Comerón Graupera, a l’edat de 61 anys. 

Nascut a Mataró, va estudiar arquitectura a l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona. Va realitzar edificis d’equipaments culturals, educatius, sanitaris, penitenciaris i habitatges tant per l’administració pública com privada.

Programa de gestión de la innovación

Innovar el teu negoci ja no és una opció. És imprescindible

L'ITeC i l'Associació Connecta Barcelona unim les nostres forces per a ajudar-te a:

  • Impulsar els teus projectes
  • Crear un pla estratègic sostenible en el temps
  • Accedir a una metodologia action learning orientada a resultats pràctics
  • Obtenir les subvencions per a fer-ho realitat

Sessió informativa del pròxim 29 de setembre, a les 16:00h.

Publicada la “Guia per a la implementació del BIM en la licitació pública”

La Comissió Construïm el Futur de l’ITeC, ha desenvolupat durant els darrers mesos el document “Guia per a la implementació del BIM en la licitació pública”.

  • La guia pretén ser una ajuda de tot el que cal conèixer i definir a l’hora de plantejar la incorporació del BIM a una licitació pública.

  • Per grans entitats i les de  de menor dimensió que necessiten d’instruments de recolzament senzills que els permetin aprofitar al màxim l’experiència dels que ja han iniciat aquest camí. Així es pot plantejar introduir BIM a les licitacions.

Páginas

Suscribirse a RSS - ITeC