mobilitat sostenible

Conferències Mirades a la Mobilitat Sostenible

Mirades a la Mobilitat Sostenible és un cicle de conferències organitzat per l’Ajuntament de Barcelona on es presenten les principals contribucions de diverses ciutats europees en aquest camp.

Raúl Millán, membre de la Comissió de Mobilitat del CETOP, va assistir a la darrera conferència el dia 23 de març on la ciutat convidada va ser Paris.

Jean Louis Missika, tinent d’Alcalde de Paris, va presentar quins són els reptes en matèria de mobilitat als quals s’enfronta la capital francesa i quines són les solucions per les quals estan apostant des del consistori.

Curs: “Bicicleta i Ciutats”

Fecha: 
dijous 13, 20 i 27 d’octubre
Horario: 
9:30 a 14:30 hores
Ubicación: 
Seu del Col·legi Enginyers de Camins - C/ Dels Vergós, 16 – Barcelona
Precio: 
170 € per a col·legiats i 220 € la tarifa general.

OBJECTIUS

Aprofundir en la continua millora de les infraestructures al servei de la bicicleta i de les seves polítiques de promoció, tant en l’àmbit urbà com l’interurbà.

DIRIGIT A

Tècnics tant de les administracions públiques com de l’àmbit de l’empresa privada

Gràcies al conveni CAMINS-CETOP, els nostres col·legiats gaudiran del preu avantatjós de 170€

 

INSCRIPCIONS

Semana de la Movilidad Sostenible y Segura - Día Sin Coches

El pasado día 21 de junio se reunieron las entidades que forman parte del Pacto por la Movilidad, entre ellas el CETOP, con la regidora de Movilidad del Ayuntamiento de Barcelona Mercedes Vidal. El objetivo del encuentro fue preparar las actividades que se llevarán a cabo en la ciudad durante la Semana de la Movilidad Sostenible y Segura que este año se realizará entre los días 16 y 22 de septiembre coincidiendo con la Semana Europea de la Movilidad. La semana finalizará con el Día Sin Coches que se celebrará el jueves 22 de septiembre.
 

Suscribirse a RSS - mobilitat sostenible