contractació

Resolución 23-04-2019, de la Dirección General de Trabajo, por la que se registra y publica el Acta por la que se modifica el Convenio colectivo general del sector de la construcción.

Año: 
2019

Resolución 23-04-2019, de la Dirección General de Trabajo, por la que se registra y publica el Acta por la que se modifica el Convenio colectivo general del sector de la construcción.

Índice Acta:

Categories: 

El degà es reuneix amb la directora de Contractació Pública

Mercè Corretja, Directora General de Contractació Pública de la Generalitat, se reunió el 25 de abril con el decano del Col·legi d'Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona, Miquel Darnés, en calidad de presidente de la METGEC, acompañado por nuestro decano y vicepresidente de la METGEC, Xavier Font.

Ambos decanos pidieron a Mercè Corretja que las administraciones tengan en cuenta la colegiación en las contrataciones públicas. Le recordaron que para ejercer la profesión de ingeniero técnico, ya sea industrial o de obras públicas, es obligatoria la colegiación.

RESOLUCIÓ TES/188/2019, de 21 de gener, per la qual es dona publicitat a l'Acord del Govern d'11 de desembre de 2018, pel qual es determinen els contractes en què s'ha d'aplicar la metodologia de treball col·laborativa i virtual en tres dimensions anomena

Año: 
2019
Categories: 

Ordre HAC/653/2018, de 13 de juny, sobre els índexs de preus de la mà d'obra i materials per al quart trimestre de 2017

Año: 
2018

El dia 16 de juny de 2018 s’ha publicat en el BOE aquesta Ordre a través de la qual es dona publicitat als índexs de preus de la mà d’obra i materials per al quart trimestre de 2017, aplicables a la revisió de preus de contractes de les administracions públiques; així com als índexs de preus dels materials específics de subministraments de fabricació d’armament i equipament per al mateix període, aprovats pel Ministre d’Hisenda previ informe del Comitè Superior de Preus de Contractes de l’Estat.

Categories: 

Jornades: “Els nous reptes de la contractació del sector públic”

Fecha: 
Els dies 13, 14 i 15 de juliol de 2016
Horario: 
De 9:00h a 13:30h
Ubicación: 
CECCP (C/ Els Vergós, 16 08017 Barcelona)
Precio: 
Segons la jornada

Els dies 13, 14 i 15 de juliol el Col·legi d’Enginyers de Camins ha organitzat unes jornades sobre Els nous reptes de la contractació del sector públic, on s’exposarà de forma detallada el panorama legislatiu actual i les modificacions que s’estan tramitant en aquest moment, amb especial èmfasi en les noves directives comunitàries, la seva transposició en l’ordenament estatal i els efectes directes:

Curs: "Els nous reptes de la contractació del sector públic"

Fecha: 
Els dies 8, 15 i 22 de juny (dilluns)
Horario: 
de 9 a 13:30 hores (13,5 hores lectives)
Ubicación: 
Col·legi d’Enginyers de Camins (c/ Dels Vergós, 16 – FGC: Les Tres Torres)
Precio: 
col·legiats (300€) – col·legiats en atur (120€) – precol·legiats (180€) – tarifa (600€)

La contractació del sector públic és una matèria de màxima actualitat que requereix d'una constant formació dels professionals que habitualment contracten amb el sector públic.

Suscribirse a RSS - contractació