canvi climàtic

Presentació de la darrera actualització de l’eina de càlcul d’emissions de GEH associades al planejament urbanístic.

El proper 8 de setembre, l'Oficina Catalana del Canvi Climàtic presentarà la darrera actualització de l’eina de càlcul d’emissions de GEH associades al planejament urbanístic. 

Aquesta revisió de l’eina de càlcul d’emissions i el seu manual d’ús s’han impulsat des de la Direcció General de Qualitat Ambiental i Canvi Climàtic, la Direcció General de Polítiques Ambientals i Medi Natural, i ha comptat amb la col·laboració de l’INCASOL.

Cada persona compta per frenar el canvi climàtic – 5a edició del “ “Tenim Drets, Teixim Llibertats”

  • El programa metropolità, enguany centrat a abordar l’emergència climàtica, arrenca amb un vídeo i presenta una edició adaptada a la pandèmia

La temperatura global de la Terra ha augmentat 0,76 °C en l’últim segle. A Catalunya, l’impacte encara ha estat més acusat, ja que la temperatura mitjana anual ha augmentat gairebé 1,8 °C en els últims 70 anys. l’escalfament global s’ha començat a tractar com una emergència climàtica.

La influència del canvi climàtic sobre l'agricultura

Fecha: 
El 16 de novembre de 2015
Horario: 
De 9h a 14h
Ubicación: 
Sala Polivalent de Mútua General de Catalunya (C/ Tuset, 5, Barcelona)
Precio: 
Gratuït

Un dels pilars més importants de l’economia de Catalunya és la indústria agroalimentària. I aquesta basa gran part de la seva fortalesa en un sector agrari productiu molt potent i molt divers, i el canvi climàtic és un dels elements que pot afectar aquesta realitat productiva. Per tant, és una variable que no només afectarà a la capacitat de producció d’aliments, sinó que també pot afectar l’economia del país.

Curs Tècnic: “Canvi Climàtic, Emissions i Sostenibilitat”

Fecha: 
Els dies 13 i 20 d'abril de 2015
Horario: 
De 16:30 a 21:00 hores (9 hores lectives. Inclou pausa de 30 min)
Ubicación: 
Col·legi d’Enginyers de Camins (c/ Dels Vergós, 16)
Precio: 
Col·legiats (150 €) – Tarifa general (300 €)

Gràcies al conveni que el CETOP té amb el CECCP, els nostres col·legiats poden gaudir del mateix preu que els col·legiats de camins.

Curs tècnic on es tractarà el problema des de la seva base, passant pel marc jurídic i les polítiques públiques de control que s’estan aplicant o les tendències de futur i la cerca d’oportunitats laborals en aquest sector.

*El cost pels col·legiats aturats del CETOP també és de 150€.

Suscribirse a RSS - canvi climàtic