rehabilitació

Rehabilitació Energètica d’Edifics (60 hores)

Fecha: 
Del 18 de setembre al 8 de novembre de 2017
Horario: 
dilluns i dimecres de 16h-20h
Ubicación: 
Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers de l’Edificació de Tarragona (C. Francesc Macià, 6 Baixos – 430

A través del Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya hem tingut accés a diferents cursos subvencionats per als nostres col•legiats/des. Aquests cursos estan destinats a treballadors/es adscrits al Règim General, autònoms/es i persones en situació d’atur.

El nombre de places és limitada, per aquest motiu és REQUISIT IMPRESCINDIBLE fer la preinscripció al curs per mail a catalunya@cetop.cat

Rehabilitació de ferms amb tècniques ambientalment sostenibles

Fecha: 
11/03/2017
Horario: 
De 09:30 a 14 h
Ubicación: 
Sala Polivalent de l’Escola de Sobreestants - Tàrrega
Precio: 
gratuït

L'Associació de Sobreestants de Catalunya organitza aquesta Jornada Tècnica on es farà una Descripció i característiques dels elements que componen les mescles asfàltiques :  Betum,  Emulsió, Àrids.

Es farà un breu repàs a la normativa que actualment regeix els components (betum, emulsió i àrids) i les mescles.

Jornada a Barcelona: "Guia SEREM (Seguretat Rehabilitació Manteniment), Treballs en obres sense projecte"

Fecha: 
Divendres 12 de juny de 2015
Horario: 
de 9 a 13 hores
Ubicación: 
CaixaForum (Centre Social i Cultural de l’Obra Social “la Caixa”). Av. Francesc Ferrer i Guàrdia 6-8, Barcelona

La diversitat d’agents que intervenen en els treballs de rehabilitació i manteniment, des del promotor, tècnics, contractistes, subcontractistes i treballadors autò¬noms, cadascun d’ells amb responsabilitats i funcions diferents, comporta una especial complexitat pel que fa a la gestió de la prevenció de riscos laborals.

Más información: 
https://www.enginyerscivils.cat/sites/default/files/cursos_fitxers_adjunts/Jornada_SEREM_12_06_2015_BCN.pdf

Jornada a Lleida: Guia SEREM per a treballs de rehabilitació i manteniment sense projecte. Requisits de les versions electròniques del llibre d’incidències.

Fecha: 
09/07/2015
Horario: 
de 9:00 a 11:45 hores
Ubicación: 
Unitat Tècnica Territorial de Seguretat i Salut Laboral de Lleida Polígon Industrial El Segre c/ Empresari Josep Segura
Precio: 
Gratuït

La Unitat Tècnica Territorial a Lleida de l’Institut de Seguretat i Salut Laboral del Departament d’Empresa i Ocupació, organitza una jornada tècnica sobre la Guia SEREM (SEguretat REhabilitació Manteniment), elaborada conjuntament pel Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de Barcelona (CAATEEB), Infraestructures.cat i el Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya i també tractarà les versions electròniques del llibre d’incidències.

DICTAMEN 9/2013, de 8 d'agost, sobre la Llei 8/2013, de 26 de juny, de rehabilitació, regeneració i renovació urbanes.

Año: 
2013

La Llei objecte de dictamen se situa dins la tendència normativa recent d’impulsar la regulació de la rehabilitació, la regeneració i la renovació urbanes, que tradicionalment ha estat un àmbit poc desenvolupat del
dret urbanístic en comparació amb tot allò que té a veure amb els processos d’urbanització i la producció de nova ciutat. En el context de la crisi econòmica i pel pes que hi té el sector immobiliari, el legislador estatal ha

Categories: 

Presentada la “Guia Pràctica de Seguretat i Salut en els treballs de Rehabilitació i Manteniment

El Col·legi d’Aparelladors de Barcelona (CAATEEB) va acollir el passat 19 de Desembre, la presentació de la “Guia Pràctica de Seguretat i Salut en els treballs de Rehabilitació i Manteniment. Treballs sense projecte”.

Coincidint amb la setmana de la Rehabilitació, el Col·legi, amb aquesta guia ha volgut promoure els treballs de rehabilitació i manteniment, donant a conèixer els beneficis que comporten aquestes practiques i la importància de la seguretat i salut laboral a l’hora d’aplicar-les.

Barcelona acull del 9 al 14 de desembre la primera edició de la ‘Setmana de la Rehabilitació’

El Col·legi d’Aparelladors de Barcelona i l’Ajuntament de Barcelona impulsen la Setmana de la Rehabilitació, en col·laboració amb tots els agents d’aquest nou sector d’activitat.

El cap de setmana del 13 i 14 de desembre tindrà lloc a la Plaça de les Glòries la “Fira de la Rehabilitació”, un espai expositiu obert al públic i amb activitats de sensibilització per participar amb tota la família.

Suscribirse a RSS - rehabilitació