mobilitat

El Govern aprova el Pla director de Mobilitat 2020-2025 de l'àrea de Barcelona

Calvet: "El Pla Director de Mobilitat representa un punt d'inflexió en el creixement del transport públic, l'ús d'energies alternatives i les emissions"

  • El PDM situa la digitalització i el desenvolupament sostenible en el futur immediat del transport, i la qualitat de l’aire urbà i l’emergència climàtica són dos dels seus motors principals

  • Basat en 10 eixos, el pla proposa un total de 86 mesures que hauran de desenvolupar les diferents administracions públiques, i que tenen un cost estimat de 100 milions d’euros

La UITP invita a las ciudades a recuperar el camino hacia una mejor movilidad

Por calidad ambiental, porque evita la congestión, porque iguala las posibilidades de progreso económico y laboral. El futuro está en nuestras manos.

Necesitamos una movilidad mejor para construir mejores ciudades y tener más calidad de vida. Es el punto de partida de la campaña que ha lanzado la Unión Internacional del Transporte Público (UITP) como continuación de los posicionamientos que ha ido adoptando durante la emergencia sanitaria global por coronavirus y que en inglés se resume en el lema Back to better mobility.

Setmana Mobilitat - Dia sense Cotxes

Actividades programadas de la Semana Europea de la Movilidad 2019

Del 16 al 22 de septiembre se celebra en Catalunya la Semana Europea de la Movilidad que promueve hábitos de movilidad más sostenibles, seguros y saludables como son los desplazamientos a pie, en bicicleta, en transporte público o en vehículo eléctrico, así como visualizar los cambios posibles en el uso del espacio público, mejorar la calidad del aire y la reducción de la contaminación.

Conferències Mirades a la Mobilitat Sostenible

Mirades a la Mobilitat Sostenible és un cicle de conferències organitzat per l’Ajuntament de Barcelona on es presenten les principals contribucions de diverses ciutats europees en aquest camp.

Raúl Millán, membre de la Comissió de Mobilitat del CETOP, va assistir a la darrera conferència el dia 23 de març on la ciutat convidada va ser Paris.

Jean Louis Missika, tinent d’Alcalde de Paris, va presentar quins són els reptes en matèria de mobilitat als quals s’enfronta la capital francesa i quines són les solucions per les quals estan apostant des del consistori.

Sessió Plenaria del Pacte per la Mobilitat de Barcelona

El 31 de gener el Sr. Francesc Xandri, membre de la Comissió de Mobilitat del CETOP, va assistir a la Sessió Plenària del Pacte per la Mobilitat de Barcelona, que va estar presidida per l’alcaldessa de Barcelona, Sra. Ada Colau. A l’acte també van participar la tinenta d’alcaldia d’Ecologia, Urbanisme i Mobilitat, Sra- Janet Sanz i la Regidora de Mobilitat, Sra. Mercedes Vidal.

XII Jornada tècnica de mobilitat: la integració de la bicicleta a la ciutat

Fecha: 
10/11/2016
Horario: 
8.45 a 17.30
Ubicación: 
Teatre Municipal Montcada i Reixac.

La Diputació de Barcelona, mitjançant l'Oficina Tècnica de Mobilitat i Seguretat Viària, promou la celebració de les jornades tècniques de mobilitat que al llarg d'aquests anys han esdevingut el punt de trobada i de referència de tècnics, professionals i responsables polítics especialistes en aquesta matèria.

Aquest any la XII jornada tractarà sobre la mobilitat en bicicleta i com aquesta s'integra en el sistema de mobilitat urbà i interurbà. 

 

 

Páginas

Suscribirse a RSS - mobilitat