Usted está aquí

Curs Sistema de planificació Last Planner System – LPS

Fecha: 
19, 21, 26 i 28 de gener i 2*, 4 i 9 de febrer de 2021
Ubicación: 
Online
Organizado por: 
ITeC

Introducció: Què és el sistema de l’últim planificador?

El sistema de l’últim planificador (Last Planner System, LPS) és un sistema de producció en construcció que incorpora metodologia Lean a la construcció per aconseguir major fiabilitat de les planificacions realitzades, aspecte que pot implicar reduccions de termini i costos i millorar la qualitat i seguretat a les obres. La producció en obra és, en general, poc predictible i molt complexa. El LPS aconsegueix simplificar-ho i augmentar la seva fiabilitat. De manera que, es treballa estructurada i col·laborativament la producció perquè les tasques segueixin un procés (es planifiquin, es preparin, s’alliberin per ser realitzades, es comprometin i es rendeixi comptes sobre el realitzat).
Aquesta manera d’entendre la gestió de la producció (com un compromís públic sobre el qual es rendeix comptes), unida a la sistemàtica d’aprenentatge i millora contínua, està estenent-se per tot el món, ja que, aconsegueix millorar la productivitat i el benefici de les empreses que ho apliquen.

Perquè no m’he de perdre aquest curs?
Millorar la qualitat i la satisfacció del client alhora que es redueixen incerteses és, a dia d’avui, l’objectiu de tot model productiu de disseny i execució, que a més ha d’adaptar-se sempre a les demandes del mercat. Aquest curs brinda, a través de la filosofia Lean i el sistema de l’últim planificador, les eines que permeten aconseguir-ho, prenent, com a premisses bàsiques, la planificació i control de la producció amb una sistemàtica de millora contínua.
A través de la participació en aquest curs, l’assistent adquirirà una visió a nivell introductori completa i pràctica sobre la implantació del mètode, de la mà d’experimentats professors, consultors i professionals que coneixen i ja han implantat les eines i conceptes Lean Construction.

Import de la matrícula
Tarifa general: 400 € per alumne
25% als membres de les Entitats que han subscrit un acord amb l’ITeC: 300 €
50% a les persones aturades: 200 €
15% als clients que contractin més d’un curs

Els nostres col·legiats gaudiran d'un 25% de dte sobre el preu de la tarifa general